מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חריגות בבדיקת דםאור06/10/2010
שלום ,
בספירת דם האחרונה שביצעתי התגלו הרבה ערכים חריגים , לפי מה שקראתי זה יכול להצביע על בעיה במערכת החיסונית . האם יש סיבה לדאגה ?
פירוט התוצאות :
WBC : ערכי נורמה -4.5-11 , תוצאה 4.3
NEUT%: ערכי נורמה 40-70 , תוצאה 38.1
NEUT abs : ערכי נורמה 1.8-7.7 , תוצאה 1.6
LYM % : ערכי נורמה 20-40 , תוצאה 49
MPV : ערכי נורמה 7-15 , תוצאה 6.9 .
שאר הפרמטרים היו תקינים .
בתודה מראש ,
אורטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חריגות בבדיקת דם - תגובה
ד''ר אבישי אליס07/10/2010זה ממש תקין!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר אבישי
דבי08/10/2010טווח תוצאה אני בת 67. מטופלת בויאפקס 300מ"ג ליום וכן ליריקה 300 מ"ג לטפול בפיברומיאליה שלי. למרות זאת אני מאוד מאוד עייפה, מנומנמת וגם חסרת מצב רוח במצבים משתנים. הרופאה המליצה לי על בדיקות הבלוטה. האם תוצאות אלו מראות על בעייה בבלוטה והאם ניתן להוסיף לי הורמון לאיזון לשיפור מצבי? מצפה לתשובה בתודה 0.3-4.2 TSH 1.50 3.5-6.5 3.6 T3-FREE 10-20 12.3 T4-FREE 0.8-55 7.13 THYROGLUBULIN 0.0-35 12.2 ANTI THYROID FEROXID . 156-672 229 B12 VITAMIN
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לד"ר אבישי - תגובה
ד''ר אבישי אליס09/10/2010הבדיקות תקינות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)