מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות מעבדהתמר26/11/2007
אני בהריון שבוע 32 ויש לי סטרפטוקק B בשתן מקבלת מוקסיויט.
עשיתי בדיקות בעקבות כאבי גם/מתניים חזקים שגרמו גם להתכווצויות והתוצאות החריגות הן:
UREA 8.0
CREATININE 0.40
CALCIUM 8.0
PROTEIN-TOTAL 5.6
ALBUMIN 2.6
GOT 13
LDH251
CHLORIDE 110
RBC 3.2
HB 9
HCT 26.8
PT-UNR 1.33
יש לציין כי בעבר סבלתי מדלקת כליות שהתפתחה למורסה כלייתית. אשמח לקבל תשובה מה הבדיקות אומרות וכיצד עליי לטפל... אני קצת דואגת ומרגישה שאין לי למי לפנות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לתמר
ד''ר אופיר אביזהר26/11/2007שלום תמר,
יש מי שאת יכולה ללכת אליו. יש מי שאת חייבת ללכת אליו. גינקולוג ורופא/ת המשפחה.
יש כמה בדיקות שאם העתקת אותן נכונה הרי הן בעייתיות.
רמות החלבון בדם באופן כללי, והאלבומין באופן פרטי, נמוכות מהנורמה, וזו כנראה גם הסיבה לרמה נמוכה מעט של הסידן בדם. זה מחייבת התייחסות של שני הרופאים שרשמתי למעלה. הסיבות האפשריות רבות - אך חשוב לבדוק שאין הפרשת חלבון בשתן. האם לחץ הדם שלך תקין?
גם ההמוגלובין נמוך. האם את מקבלת ברזל וחומצה פולית?
את חייבת לפנות לגינקולוג/ית ולרופא/ת המשפחה. את אחראית כעת על שני אנשים - את ועוברך.
בהצלחה.
ד"ר אופיר אביזהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)