שלום שאלה חשובה מאוד!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שאלה חשובה מאוד!
    מיטל
    08/12/2007

הייתי רוצה לדעת איזו בדיקה בדיוק הבחור צריך לעשות לפני שמקיימים יחסי מין וזה מאוד חשוב לי שתגיד את כל מה שאפשרי לבדוק בבדיקות האלו עד כמה שרק אפשר כי אני רוצה שהוא יבדוק את הכל !
    אני מאוד מודעת והבריאות חשובה לי.

כמו כן הייתי רוצה לדעת האם מין אוראלי ללא קונדום יכול להעביר מחלות לבחור או בחורה ואם כן אלו מחלות בדיוק והאם אלו מחלות שקלות יחסית וניתן להתגבר או שיש כמה שאי אפשר להתגבר עליהם ולכן אולי כדאי לוותר על זה.

מצטערת על הפירוט הזה אך אני ממש אשמח אם תוכל להגיב בהקדם האפשרי בסמוך לשאלתי.
    שיהיה חג שמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום שאלה חשובה מאוד!

הוספת תגובה

• למיטל

ד''ר אופיר אביזהר
    09/12/2007

שלום מיטל
    איני יודע בת כמה את.
    לפני קיום יחסי מין יש לפנות לבדיקת גינקולוג, ולהתאים אמצעי מניעה.
    אם בן הזוג הוא לא קבוע ולכל החיים אני מציע לך לדרוש ממנו קונדום, גם אם את לוקחת גלולות. קונדום מונע גם מחלות מין למיניהן.
    יש בני זוג, בייחוד אם היחסים יותר רציניים שמראים זה לזה תשובת בדיקת HIV.
    יש היום חיסון כנגד HPV, וירוס שעלול לגרום בעתיד לסרטן צואר הרחם. מומלץ לקבל החיסון לפני התחלת קיום יחסים - שאלי את הגינקולוג.
    תבחרי בקפידה את בני הזוג. יחסים מזדמנים אם לא ידועים מסוכנים. ושוב - קונדום חובה.
    שאר השאלות- לגינקולוג.

בברכה,
    ד"ר אופיר אביזהר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו