מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה דחופהקארין10/02/2011
בת 36 בריאה דרך כלל לוקחת לנטון ורמוטיב בקביעות לנטון לאוכל חוזר בושט.לפני יומיים היה לי דלקת בגרון וחולשה נוראית טופלתי בבית חולים העירוי אנטביוטיקה ובגלל תלונתי על טישטוש ראיה,סחרחורת,עייפות,דופק מואץ לקחו בדיקות ברזל.יצא לי מוגלובין 10.7 ויומיים אחרי 9.3 יש לציין שלפני חצי שנה היה לי 11.3.
ובבדיקה של IRON 12 יצא.
אני השתחררתי עם המלצות לגשת לרופא משפחה שיתן מרשם לברזל.
אני מפחדת מהתוצאות האם זה מסוכן?ראיתי שאיירון זה הנמוך 37 ולי יש 12 זה ממש נמוך מה לעשות?למה זה יורד ככה מהר הברזל איזה סיבות יכול להיות אני מדממת במחזור יומיים די חזקים ואחרי זה מחלש אבל מה לעשות תסביר לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
ד''ר אבישי אליס11/02/2011יש לך חסר בברזל
הסיבה השכיחה בגילך היא עקב דימומים במחזור (כפי שגם את ציינת)
לאחר ההחלמה פני לרופא וקבלי טיפול בברזל
השינויים ברמות ההמוגלובין אינם משמעותיים וחלקם עקב העירוי והמחלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
קארין11/02/2011תודה על התשובה המהירה,אך רציתי לשאול מה עדיף במקרה הזה ברזל דרך הוריד או בכדורים?וגם האם זה מסוכן להסתובב ככה בברזל כזה?כי אני מסוחררת וחלשה ...אני כבר כל כך רוצה להבריא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר אבישי אליס17/02/2011תמיד כדורים עדיפים
ואנא טפלי והרגישי טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)