אנמיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנמיה
    שם
    16/02/2011

אני בת 18
    עשיתי בדיקות דם מיוזמתי, עקב הרגשת עייפות תמידית, קור באצבעות (קור באופן כללי) וחוסר ריכוז.
    התוצאות לא טובות, הרופא אמר לאמא שלי שיש לי ערכים נמוכים של ברזל = 3 .
    המוגלובין = 10
    אני צריכה לקחת בדחיפות כדורים במשך חודשיים. השאלה שלי היא- מתי אני אתחיל להרגיש יותר טוב? נמאס לי מהעייפות הלא פוסקת הזאת והבקרים, כשאני לא מסוגלת לקום מהמיטה, והעיניים שורפות.

בערך כמה זמן עד שהכדורים משפרים את התופעות של האנמיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אנמיה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה אחרונה

שם
    16/02/2011

מה שבולט-

IRON = 31 L
    FERRITIN = 3.0 L
    RBC = 4.01 L
    HB = 10.6 L
    HCT = 33.3 L
    MCHC = 31.8 L

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקשת התייחסות

שם
    17/02/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקה אחרונה - תגובה

מוסא עאוני
    28/02/2011

לפי הנתונים את סובלת כנראה מחוסר ברזל. שיפור בהרגשה תתחילי להרגיש תוך ימים בודדים. בצד נטילת ברזל חשוב מאוד לשמור על רמת תזונה מאוזנת של ויטמינים ומינירלים. יש לזכור כי בזמן נטילת ברזל מומלץ להתרחק ממוצרי חלב במשך שעתיים מהנטילה ע"מ לאפשר ספיגה יעילה יותר של הברזל לגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו