מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוכראתי16/03/2011
בפברואר עשיתי בדיקת דם ויצא לי בדיקת הגלוקוז גבוהה יצא 113 הרופא משפחה נתן לי הפניה לבדיקת סוכר והמוגלובין מסוכרר נוספת שאעשה חודש וחצי אחרי.. עשיתי בדיקה זו ויצא לי גלוקוז 102 מה שאומר שהסוכר ירד אך עדיין נמצא מחוץ לנורמה וההמוגלובין המסוכרר יצא בטווח הנורמה יצא 4.9
הייתי רוצה להבין מה המשמעות של זה.. כי אם הגלוקוז גבוה גם ההמוגלובין אמור להיות בהתאם.. למזלי לא.. אבל לא מובן למה הגלוקוז גבוה..
אם זה לא סוכרת.. עדיין יש הפרעה מסוימת כי יש עליות וירידות של רמת הסוכר אצלי בגוף
ממה זה נובע.. מה משמעות הדבר..? אני אציין שעשיתי את הבדיקה בצום מלא של 12 שעות אפילו יותר, אני לא עובדת בעבודה מלחיצה, אני בת 31 אין לי במשפחה בעיות סוכרת והמשקל שלי תקין 50 הסתכלתי גם בגרף שיש בבדיקות לפי שנים יש לי ירידות ועליות בסוכר כבר יצא לי בשנת 2008 בבדיקת סוכר 103 ושנה אחרי ב2009 ירד ל94 אז זה חוזר על עצמו אבל זה לא תקין שזה יהיה מחוץ לנורמה אנא הסבירו לי מה משמעות הדבר אם זו איננה סוכרת אז מה משמעות העליות והירידות ברמת הסוכר בדם אצלי..?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סוכר - תגובה
מוסא עאוני16/03/2011בדיקת רמת הסוכר גבולית. צריך להמשיך ולהיות במעקב רופא מטפל אחת לתקופה לבדיקות שגרתיות של רמות הסוכר ורמות ההמוגלובין המסוכרר HB-A1C. כל עוד התופעה לא מחריפות אין סיבה לדאגה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)