מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כבד שומניקיקי מהצפון06/04/2011
אני בן 40 סובל מזה 10 שנים מכבד שומני , וזה גליתי בבדיקות הדם כאשר אנזימי הכבד היו יותר מהנורמה פניתי לגסטרו אורי סגול והוא עשה לי ביופסיה והתוצאה כבד שומני 90 אחוז ואמר לי תוריד משקל ותעשה ספורט , חשוב לציין שאני סובל מיתר לחץ דם , עשיתי כל הבדיקות אצל נפרולוג הוא אמר שזה תורשתי . ועכשיו אני מטופל באנלדקס 10 וויטמין E וכומדין . הבעיה שאני סובל מכאבי בטן מתמשכים , גזים , ושלשולים והקאות לעתים רחוקות , ובצלום אולטראסונד לא ראו את הלבלב מריבוי גזים
ובאלטראסונד אחר אמרו שהטחול מוגדל בכמה סנטים ועברתי אולטראסונד אחר ברמב"מ בשביל לוודא אם הטחול מוגדל או לא ויצא שלא העיקר שאני סובל ולא מופיע כלום בצילומים מה אני צריך לעשות ?????? והאם יש קשר בין לחץ דם גבוהה וכבד שומני ???????ומה הם הבדיקות שאני צריך לעשות ?????????? אני אבא לשלושה ילדים קטנים ,ואם יש לי משהוא אפשר לגלות מוקדם ואם אתה מציג גסטרו אחר ?????? אנא תענה בהקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כבד שומני - תגובה
ד''ר אבישי אליס09/04/2011האלה מורכבת ואיננה לאינטרנט.
חוות דעת שניה תמיד טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)