מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פענוח בדיקות דםרויטל06/04/2011
שלום אני בת 28, לאחרונה החלו לי כאבי בצד שמאל החל מלסת ,צוואר,יד שמתנפחת באצבעות, כאבים ראומטיים לאורכה קצת מגלה בתנועות. לציין כי לפני כשנה שהיו לי כאבים ביד שמאל עשיתי הרבה בדיקות אך בסיטי עמוד שדרה צווארי יצא תקין, כ"כ שטופלתי במרפאת כאב קבלתי זריקה בראש שהפחית את הכאב, לאחר תקופה נעלמו הכאבים כי לא היו עד להיום שחזרו ברצוני לדעת האם כעת בבדיקות דם רואים דלקת?? ומי יכולה להיות האבחנה?
WBC - 8.2 K/ul
RBC 4.5 M/ul
HB13.1 g/dl
HCT 41.1 %
PLT 269 K/ul
MCV 91.0 fL
MCH29.0 pg
MCHC31.8 g/dl
RDW12.8 %
NEUT%51.4
LYM%40.9 %
MONO%5.5 %
EOS 1.7
BASO 0.5 %
NEUT.abs 4.2
LYMP.abs 3.4
MONO.abs 0.5
EOS.abs 0.1
.BASO abs 0.5 .0
ANTINUCLEAR Ab_(ANA) EGATIVE NEGATIVE
RHEUMATOID FACTOR0 IU/ml
C-REACTIVE PROTEIN0.8 mcg/d
GLUCOSE 98* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח בדיקות דם - תגובה
מוסא עאוני10/04/2011הבדיקות תקינות. תמשיכי להיות במעקב ראומטולוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)