מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקת קרישיותנלי18/04/2011
שלום רב,
ערכתי בדיקת קרישיות והתוצאות הן (תוצאות זהות התקבלו לפני 3 חודשים):
PT-INR - 0.9 (צריך להיות בין 2 ל-3)
APTT-sec - 42.3 (צריך להיות בין 25 ל-39)
PT-SEC 13.6 sec
PT % 100
בנוסף בבדיקה הכללית התקינה בסה"כ
IRON- 47
MCHC 31.8
מה אומרות התוצאות שלי לגבי קרישיות יתר, ומה לגבי ברזל? האם יש קשר בין השניים?
אילו בדיקות נוספות עליי לבצע כדי לשלול בעיה בקרישיות? אשמח אם תדריכו אותי אילו בדיקות עליי לבקש, כי בעיה זו הופיעה כבר במשפחתי.
ממי מבקשים את הבדיקות? אשמח לתשובה כי רופאת המשפחה התעלמה מכך.
האם יש תרופות מסויימות שנוטלים במצב זה? מה הסיכונים להישאר במצב זה, והאם יש קשר בכך שאיני נכנסת להריון?
האם יש מניעה לעבור ניתוחים עקב בעיה זו בהרדמה מלאה?
עברתי ניתוח היסטרטסקופיה עם הרדמה קצרה, ועליי לעבור ניתוח ארוך יותר - האם זה מסוכן לי?
תודה רבה וחג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת קרישיות - תגובה
ד''ר אבישי אליס18/04/2011השאלות רבות ואינן לאתר
השאלה היא מדוע נעשות הבדיקות ומה את מחפשת בדיוק
אם הקשר הוא להריון---פני לגניקולוג להערכה מסודרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממוקדת -
נלי19/04/2011לגבי תוצאות בדיקת הקרישיות-
התוצאות שלי-
PT-INR - 0.9 (צריך להיות בין 2 ל-3)
APTT-sec - 42.3 (צריך להיות בין 25 ל-39)
PT-SEC 13.6 sec
PT % 100
האם תקין? אני רואה שאני כלל לא בטווח של ה- PT-INR - 0.9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממוקדת - - תגובה
ד''ר אבישי אליס20/04/2011הכל תקין
INR 2-3 הוא למי שמקבל טיפול נוגד קרישה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)