תסמינים לא ברורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסמינים לא ברורים
    eti
    31/12/2007

לפניי כחודשיים באמצע הלילה הרגשתי כאבים בחזה ביד ובגב עם בחילות נוראיות עד הבוקר זה חלף לכן לא התיחסתי לאחר כמה ימים חטפתי עוד שניי התקפים דומים פניתי לרופא שעה לי אקג ויצא תקין עם חלוף הימים החמיר מצבי לא יכולתי ללכת הרבה ברגל לא יכולתי לעלות מדרגות והייתי חוטפת קוצר נשימה ובעיקר דופק מהיר נשלחתי לעשות בדיקת מאמץ לאחר 74 שניות ירד לי לחץ הדם והתמוטטתי אושפזתי בטיפול נמרץ לב לאחר עשרה ימים שוחררתי ללא אבחנה קרדיאולוגית רופא המשפחה עשה לי בדיקות דם כלליות בבדיקת דם יצא רמת וירוסים מאוד גבוהה וגם סימנים לפעילות של מחלת הנשיקה כמו כן יש לי חיידק בקיבה כשהנורמה היא 8 יחידות ולי יצא 150 יחידות מה זה אומר רמת וירוסים גבוהה ממה היא נגרמת איך מטפלים?אני לא עובדת כבר חודש אין לי כח לעשות כלום מאישה פעילה הפכתי לישנונית ועצלה ובגלל כל זה גם נכנסתי לדכאון בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תסמינים לא ברורים

הוספת תגובה

• לאתי

ד''ר אופיר אביזהר
    31/12/2007

שלום,

הצפת אותי במידע, ובכל זאת לא ניתן לעשות אבחנות, ואין תחליף לבדיקת רופא.
    איני יודע עלייך דבר כך שאיני יכול להעריך הסיכון לבעיית לב. האם לחץ הדם ירד תוך המאמץ או לאחריו? יש לכך משמעות. נפילת לחץ דם לאחר המאמץ שכיחה, ובדרך כלל לא מתארת בעיה ממשית. נפילת לחץ דם תוך המאמץ מחייבת בירור מלא.
    מחלת הנשיקה יכולה לגרום לעייפות כרונית. גם מצב רוח רע או דכאון, יכולים לעשות זאת.
    אם יש חיידק בקיבה - יש לטפל. קשה לי להאמין שזה מה שגורם להרגשתך - אלא אם יש כיב מדמם. הטיפול בחיידק הקיבה הוא בטיפול בשלוש תרופות למשך עשרה ימים.
    אני חושב שאת זקוקה לשיחה עם הרופא המטפל בך ושיש לו את כל הנתונים. אם הכל יהיה ברור לך אני מאמין שהפחדים ירדו ותרגישי טוב יותר.

בברכה,
    ד"ר אופיר אביזהר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו