מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לימפוצטים גבוהים באופן קבועדפנה31/05/2011
היי,
מזה מספר שנים שיש לי לימפוציטים גבוהים בכל בדיקות הדם שאני עושה.
הרופאה שלי אומרת שזה תקין ושזה בסה"כ מראה שיש זיהום כך שאין ממה לחשוש, אבל האם זה תקין שזה כך במשך כל כך הרבה זמן (אני בת 29, מדובר במספר בדיקות דם שנעשו בשלוש השנים האחרונות)?
רוב התוצאות שלי הן בסדר ובטווח הנורמה מלבד מספר חריגות שחוזרות על עצמן תמיד:
נויטרופילים - נעים בין 35-39 (גבול תחתון אך לא בצורה יוצאת דופן)
לימפוציטים- נע בין 50-60 בבדיקות השונות
טסטוסטרון- 6.2-7.6 (גבוה מהטווח)
ויטמין D קצת נמוך (לא בצורה קריטית)
RDW-Red Cell Distri.Width- 16
MCH-Mean Cell Hemoglobin- 25.8
Fe - Iron- בבדיקות הקודמות נע בין 20-27, כרגע סיימתי בדיוק לקחת כדורי ברזל כך שהבדיקות כעת תקינות (64)
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לימפוצטים גבוהים באופן קבוע - תגובה
מוסא עאוני06/06/2011חסרים נתונים: אם את יכולה תעלי את כל התוצאות של ספירת הדם. לימפוציטים גבוהים מהנורמה. כמה WBC?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)