לד''ר פאר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד''ר פאר
    אתי
    08/07/2011

רופא נכבד שלום רב עד ליפני חודשיים הישתמשתי בקרם אובסטין ויגינאלית השתמשתי חודשיים והפסקתי יש לציין שהקרם עזר לי מאוד.אבל מיפני כל מיני סיפורים וחששות בפורומים השונים ניכנס בי פחד משימוש בקרם והפסקתי על דעת עצמי.אים הפסקת השימוש התחלתי מיד בגינומונל פעמיים בשבוע אפשר להגיד שזה לא עוזר כמו האובסטין.היום אחרי היתיעצות והרגעה מיצידך כאן בפורום לגבי הקרם אני רוצה שוב להתחיל עים האובסטין מיפני שאני מרגישה שוב צריבות בנרתיק.יש בירשותי את הקרם בבית עוד מאז הפעם הראשונה.השאלה איך להתחיל את השימוש שוב בקרם אז כשהיתחלתי בפעם הראשונה בשימוש בקרם רופא הנשים שלי אמר לי השבוע הראשון יום יום ומהשבוע השני פעמיים בשבוע.רופא הנשים שלי בחול. אודה לך אים תסביר לי האים להתחיל שוב מיפעמיים בשבוע או ששוב שבוע יום יומי ואז פעמיים בשבוע יש לציין שהצריבות ניסבלות פחות או יותר אני פשוט פוחדת שלא יחמיר.תודה ושבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד''ר פאר

הוספת תגובה

• לד''ר פאר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    10/07/2011

תחזרי בדיוק על הוראות הרופא שלך שהיו נכונות ומדויקות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד'ר פאר המשך

אתי
    10/07/2011

שלום לך כפי שהבנתי זה להתחיל שבוע יום יומי ואז פעמיים בשבוע?תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו