גלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום
    רונית
    09/07/2011

שלום. אני סובלת מזה יתר משנה בגלי חום קשים ולא נעימים הגינקולוגשלי שהסביר לי שמכיוון שבזמנו המחזור לא הפסיק לגמרי (לפחות שנה) הוא הציע לי לקחת פמראל. וכעבור כחודש הפסיקו הגלי. אחרי כמה חודשים, עשיתי הפסקה (בטעות) והגלים חזרו. מיד חזרתי ולקחתי אותם אבל הפעם אין שום הטבה. השאלה שלי היא אם אני צריכה משהו אחר כי הכדורים האלה לא מספיק חזקים ,או שפשוט לוקח זמן עד שהגוף מתאזן. ההתלבטות שלי היא בגלל עובדה אני מאד מפחדת בגלל השמועה שההורמונים גורמים לסרטן.
    אבל מצד שני קשה לי מאד במיוחד בקיץ. תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום

הוספת תגובה

• גלי חום - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    10/07/2011

השמועה (כדבריך) שהורמונים גורמים לסרטן אינה נכונה ומומלץ לא לבסס מדיניות טיפול על שמועות שאינן מבוססות. נהפוך הוא, בהעדר גורמי סיכון אישיים אותם ניתן לברר עם הרופא/ה המטפל/ת יש חשיבות רבה בשימוש בהורמונים על מספר מערכות גוף, ובמיוחד לנשים הסובלות מתסימני גיל המעבר כמוך. אין סיבה לסבול. לעיתים קורה, כמו במקרה שלך, שההשפעה אינה מיידית, ולעיתים מומלץ לעבור לתכשיר הורמונלי אחר.
    פרופק יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו