דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אמיר
    10/07/2011

שלום דר.
    האמת אין לי מושג אם אני במקום הנכון אשמחל אם תעיבר את שאלתי במידה ולא מתאימה כאן לדר המבין בנושא.

יש גברים שוהפכים להיות אישה וא להפך, ושמעתי שנותנים להם כדורים של הורמונים נשים או גברים להפך.

האם גבר יכול גם לקחת הורמונים גברים? זה ישנה משהו אצלו בנה הגוף תפקוד וכו'..

מה זה בכלל הכודרים הללו ואיך הם פועלים?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

ד``ר איתן פאר
    11/07/2011

לשם מה זקוק גבר להורמונים גבריים?
    הטיפול בהורמונים אלו עלול לגרום לסרטן של הפרוסטטה, ולכן אינו מקובל בגברים, אלא עם כן ישנה לכך סיבה יחודית, ואותה לא ציינת בפנייתך.1

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה

אמיר
    15/07/2011

שלום דר.

השאלה שלי מה גורם הורמנים גברים לאישה שמשנה את גופה לגבר,למה לה אין חשש לסרטן וכו'?

אני שואל לגבי גבר שרוצה לגופו יהיה יותר גברי,איבר מינו אולי יגדל בגלל הרומונים חוץ מקול גברי,כלומר מה הם עושים ההרומנים הגברים לגבר רגיל ?

תודה אמיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך השאלה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/07/2011

היות ואין לה ערמונית, הרי החשש מהורמונים זכריים וסרטן בטל
    אבל הורמונים זכריים מעלים הצטברות שומן ברקמות, מעלים כולסטרול רע וגורמים יותר להתקפי לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו