מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דימומים בלתי פוסקים+ טיפוח בפרוברהדינה12/07/2011
אני בת 54 בספטמבר כבר 55 עד לפני כ3 חודשים היה לי מחזור סדיר אבל מחודש אפריל התחילו דימומים בלתי פוסקים הפסקה של 4-5 ימים בלבד ביוני עשיתי ביופסיה לפי התוצאות יש גידול רגיל ברירית הרחם+רירית מעובה כ13 ממ והדימום מ1.6 עד 20.6 לא הפסיק קיבלתי טיפול בפרוברה 5 מג שני כדורים ביום ל12 יום הדימום עצר בגמר הטיפול חזר הדימום חזרתי לרופא הוצע לי טיפול רצוף ל3 חודשים בפרוברה וביופסיה חוזרת בתום הטיפול בנתיים נוסף לדימום התחילו כאבים בבטן תחתונה במיוחד בפעילות ומאמץ השאלות הן 1.האם הכאבים קשורים לדימום או תופעת לואי של הפרוברה ? 2 האם מומלץ ניחוח הסרת רחם במצב כזה במיוחד מכיון שהרחם גם מוגדל 3 האם טיפול כזה מקובל או שיש טיפול חלופי תרופתי מהיר יותר ודרסטי יותר מלבד ניתוח? 4 כמה זמן מקסימום ניתן ליטול קבוע את הפרוברה ומה מידת החומרה של תןפעות הלואי וברור לי שאצטרך להיות במעקב קבוע לסכנת סרטן רירית הרחם לאור כל זאת אולי באמת עדיף ניתוח אודה לתשובתכם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דימומים בלתי פוסקים+ טיפוח בפרוברה - תגובה
ד``ר איתן פאר13/07/2011אין צורך בהתערבות ניתוחית כל עוד ניתן לפתור את הבעייה ( העדר ביוץ והעדר פרוגסטרון עקב כך) ע'י כדורים.
הטיפול בפרוורה מקובל.
יותר מקובל ורצוי זה להשתמש בהתקן תוך רחמי מסוג מירנה המפריש את הפרוגסטרון ישירות לחלל הרחם ולא נספג למחזור הדם כפי שקורה עם הכדורים.
גישה זו נתמכית ע'י קופות החולים והמירנה נמכרת בעלות מאד נמוכה , כטיפול רפואי , לנשים בגילך ומצבך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?