החזרת מחזור בגיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת מחזור בגיל מעבר
    נופר
    16/07/2011

אני בת 48 לפני כשנה ירדו תדירויות מחזור אחת לכמה חודשים וכבר תקופה ארוכה שאין לי מחזור (אולי שנה) וגם לא היו ליש ום תופעות לוואי כל שהם, וגם כשהיה מחזור. מעוניינת שהמחזור עדיין יהיה ויחזור. עושה הרבה ספורט, האם קשור להפסקה? האם יש כדורי הורמונים שאפשר לקחת ו/או זריקה להחזרת מחזור. ומה קורה עם לוקחים גלולות, נגיד ל-10 ימים ומפסיקים, האם זה יחזיר את המחזור? יש לציין שיש מחשבה על ילד נוסף, אני בריאה ביותר ונראית מאוד צעירה לגילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת מחזור בגיל מעבר

הוספת תגובה

• החזרת מחזור בגיל מעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    16/07/2011

ספורט זה נפלא ובריא אך מעולם לא גורם לפעילות הורמונלית לחזור.
    גם מראה צעיר הינו מתנה נכספת אצל רוב הנשים, וגם חשיבה צעירה ורצון לעוד ילד .
    אבל, אין בכל אלו להחזיר עטרה לישנה ואין אפשרות לגלגל חזרה את התהליך ההורמונלי.
    ולכן אנו מדברים על כך שבאופן פרקטי אסור לדחות הריונות מעבר לגיל 40-42.
    העדר מחזורים לתקופה ממושכת, וללא תסימני גיל המעבר מעידה על היותך בתקופת הפרימנופאוזה.
    ניתן להחזיר דימום חודשי, אבל לא ע'י גלולות, היות והמינון שלהם מיועד לדכא ביוץ, אלא ע'י תכשירים המיועדים ספציפית לכך , כגון נובופם , פרוגילוטון ועוד.
    אני משוכנע שרופאך ידע מה הכי טוב לך לפי רצנותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו