מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרופות לנרתיק-שיתוףפביאן31/07/2011
אין אובסטין כבר לפחות חודשיים והתחלתי להשתמש באורטוגינסט במשך שבוע אבל בכל שימוש חשתי צריבה חזקה, דקירות, וגירוד בנרתיק. באתי לרופא והוא אמר לי שיש נשים שאלרגיות למרכיב לא פעיל של הנר. השבוע התחלתי עם ווגיפם, כדור קטן שמחדירים לנרתיק עם אפליקטור. אין כאבים בכלל בזמן השימוש בתרופה, שזה כבר טוב. מחכה לראות אם יהיה שינוי בבעיה של הצרת הנרתיק. ואולי בכל זאת שאלה למנהל הפורם, תוך כמה זמן יש לצפות שאוכל להחדיר לנרתיק משהו יותר עבה מהאפליקטור :-). הרופא שלי לא ממש מבין למה זה משנה לי, הוא אולי חושב שבגיל 49 יחסי מין זה פסה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופות לנרתיק-שיתוף - תגובה
ד``ר איתן פאר01/08/2011ואגיפם זה הטיפול המומלץ לנרתיק. סוג האסטרוגן פועל מקומית בלבד ומשפר מאד אלסטיות ( גמישות) הנרתיק ומונע יובש .
לא ידוע כמעט על תופעות לואי של ואגיפם.
גודל האפליקטור הספציפי של הואגיפם פשוט מותאם לכדור עצמו.
לאחר תקופה , שאלסטיות הנרתיק מתחילה להגיב ולהשתפר ( רומא לא נבנתה ביום אחד...) ניתן להשתמש במרחיבים עבים , בגדלים שונים, לצורך הרחבת הנרתיק. ניתן לרכוש סט כזה ( מכיל בד'כ 4 מרחיבים בארבע גדלים שונים).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחובות
שוש מור01/08/2011אני בת 54 ויש רקורד של סרטן במשפחה { אמא נפטרה מסרטן השד אחותי ב"ה הבריאה מס. השד ואחי נפטר מסרטן מח עצם} הרופא שלי המליץ בחום על לויאל.
השאלה שלי אם זה לא גורם סיכון מבחינתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחובות - תגובה
ד``ר איתן פאר17/08/2011ליביאל מגביר שכיחות סרטן שד ולכן טועה הרופא שלך.
אולם- סרטן שד לאמא לא בהכרח מגביר שכיחות סרטן שד לך אלא אם נבדקת גנטית ונמצאית נשאית למוטציה הגנטית המעבירה תורשה לשכיחות משפחתית לסרטן שד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?