תרופות לנרתיק-שיתוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרופות לנרתיק-שיתוף
    פביאן
    31/07/2011

אין אובסטין כבר לפחות חודשיים והתחלתי להשתמש באורטוגינסט במשך שבוע אבל בכל שימוש חשתי צריבה חזקה, דקירות, וגירוד בנרתיק. באתי לרופא והוא אמר לי שיש נשים שאלרגיות למרכיב לא פעיל של הנר. השבוע התחלתי עם ווגיפם, כדור קטן שמחדירים לנרתיק עם אפליקטור. אין כאבים בכלל בזמן השימוש בתרופה, שזה כבר טוב. מחכה לראות אם יהיה שינוי בבעיה של הצרת הנרתיק. ואולי בכל זאת שאלה למנהל הפורם, תוך כמה זמן יש לצפות שאוכל להחדיר לנרתיק משהו יותר עבה מהאפליקטור :-). הרופא שלי לא ממש מבין למה זה משנה לי, הוא אולי חושב שבגיל 49 יחסי מין זה פסה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרופות לנרתיק-שיתוף

הוספת תגובה

• תרופות לנרתיק-שיתוף - תגובה

ד``ר איתן פאר
    01/08/2011

ואגיפם זה הטיפול המומלץ לנרתיק. סוג האסטרוגן פועל מקומית בלבד ומשפר מאד אלסטיות ( גמישות) הנרתיק ומונע יובש .
    לא ידוע כמעט על תופעות לואי של ואגיפם.
    גודל האפליקטור הספציפי של הואגיפם פשוט מותאם לכדור עצמו.
    לאחר תקופה , שאלסטיות הנרתיק מתחילה להגיב ולהשתפר ( רומא לא נבנתה ביום אחד...) ניתן להשתמש במרחיבים עבים , בגדלים שונים, לצורך הרחבת הנרתיק. ניתן לרכוש סט כזה ( מכיל בד'כ 4 מרחיבים בארבע גדלים שונים).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחובות

שוש מור
    01/08/2011

אני בת 54 ויש רקורד של סרטן במשפחה { אמא נפטרה מסרטן השד אחותי ב"ה הבריאה מס. השד ואחי נפטר מסרטן מח עצם} הרופא שלי המליץ בחום על לויאל.
    השאלה שלי אם זה לא גורם סיכון מבחינתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחובות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    17/08/2011

ליביאל מגביר שכיחות סרטן שד ולכן טועה הרופא שלך.
    אולם- סרטן שד לאמא לא בהכרח מגביר שכיחות סרטן שד לך אלא אם נבדקת גנטית ונמצאית נשאית למוטציה הגנטית המעבירה תורשה לשכיחות משפחתית לסרטן שד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו