מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנופאוזהטניה18/08/2011
אני בת 55.המחזור הופסק לפני כ3שנים.עברתי תקופה קשה ב3חדשים אחרונים עם הרבה לחץ נפי ועיפות פיזי. לפני כ3שבועות התחלתי לאכול ללא גבול עלית כמעת 2קג התחילו כאבי שדיים (לפני שבוע וחצי ) מצבי רוח וחולשה.בבוקר לפני שבוע ראיתי דימום כמו בתחילת מחזור שזה התחזק לאחר כמה ימים ועדיין יש.מרגישה טוב הכאבים עברו אבל אני מאוד לחוצה על הדימום.הזמנתי תור לגינקולוג. זה יכול ליהות סרטן???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מנופאוזה 2
טניה18/08/2011אני לקחתי FEMARELL 1XDLY וVIT E,בעבר REMIFEMIN וTOFULIFE של דר"פישר. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופאוזה 2 - תגובה
ד``ר איתן פאר22/08/2011לרמיפמין יש אפשרות לפגיעות חמורות בכבד.
יש לבצע מעקב ובדיקות כבד
לגבי טופו ופמריל ראי תשןבתי הקודמת למי שיעצה לך עצות אחיתופך בנידון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף תזונה שיקל עלייך
גלית19/08/2011בתור מי שגם סבלה הרבה זמן מגלי חום ומצבי רוח בגלל התקופה המעצבנת הזו.. אני ממליצה לך לנסות תוסף תזונה שמכיל פיטואסטרוגנים שמדמה את הפעילות של האסטרוגן רק בלי הסכנות שיש בהורמונים, תוך חודש כבר תרגישי הבדל!
אני מקווה שזה יעזור :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף תזונה שיקל עלייך - תגובה
ד``ר איתן פאר22/08/2011אחת ולתמיד הגיע הזמן להפסיר לחשוב שפיטואסטרוגנים לא גורמים לסרטן
פיטואסטרוגנים הנילקחים מגיל שנה, ולכל החיים, כמו במזרח, אמנם מפחיתים סיכון לסרטן שד, אבל גורמים לקומה נמוכה ולהעדר התפתחות שדיים ( לכן במזרח יש שדיים שטוחות וקומה נמוכה. לעומת זאת פיטואסטרוגנים הנלקחים לטיפול בגלי חום מגבירים שכיחות של סרטן שד !!!
מוכח ונאמר יותר מפעם אחת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמנופאוזה - תגובה
ד``ר איתן פאר22/08/2011עליה במשקל , כלומר עליה האחוז שומן גופני , גורמת ליצור מוגבר של אסטרוגן וזה גורם לגודש בשדיים ולדימום.
לפני דימום תמיד יש התכווצויות של הרחם, כמו כאבי מחזור .
התופעה מוכרת ובד'כ חסרת כל חשיבות, אבל מחייבת בדיקת אולטראסאונד נרתיקי לקביעת עובי וסדירות רירית הרחם, על רקע פעילות אסטרוגנית ללא ביוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)