נטילת הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת הורמונים
    קרן
    20/08/2011

שלום רב.אובחנה אצלי מנאפוזהבגיל מאוד צעיר 17-18 ומאז אני נוטלת הורמונים (טריסקוונס ואסטרופם) כבר מעל ל10 שנים .שאלתי היא כזו.היום בגיל 30 אני מאוד חוששת שמכיוון שאני נוטלת הורמונים לאורך כל כך הרבה שנים ללא הפסקה שיגדלו הסיכויים לחלות בסרטן.יש איזהטיפול מונע לכך? האם כדאי לשנות את ההורמונים מדי כמה שנים? ועד כמה באמת יש חשש לחלות במחלה עקב נטילת הכדורים? תודה מראש .קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נטילת הורמונים

הוספת תגובה

• פתרון טבעי במקום הורמונים

גלית
    20/08/2011

היי קרן, הייתי ממליצה לך לנסות לעבור לתחליף טבעי לאסטרוגן שאפשר למצוא היום בתוספי תזונה בבתי מרקחת שמדמים את פעולת ההורמונים מבלי הסיכונים (פיטואסטרוגנים). אני משתמשת וזה מאוד עוזר לי עם תופעות הלוואי שהתחילו לי עם גיל המעבר.. מקווה שזה עוזר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין תגובה מהמומחים??

קרן
    28/08/2011

תודה לך על ההתייחסות שני אבל הבעיה שלי מורכבת יותר ולכן הייתי שמחה לשמוע את דעת המומחים כאן לגבי הנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין התייחסות לשאלתי ???

קרן
    27/08/2011

אשמח מאוד לקבל חוות דעת מקצועית מהרופאים בפורום.תודה רבה מראש .קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין התייחסות לשאלתי ??? - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    28/08/2011

נראה שאת עושה שימוש בתכשירים מדור ישן יחסית. יש הצדקה להיות במעקב רפואי מסודר, לעקוב אחר גורמי סיכון (אישיים או משפחתיים) ולעבור לתכשירים מדור חדש יותר.  
    פרופ. תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו