מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 58, דימומים, חוזרים ונשנים.מאלי22/08/2011
לפני כחצי שנה החלו דימומים שבאו וחזרו , בברורים שעברתי כמו - אולטרסאונד,
היסטרוסקופיה, ואפילו ביופסיה, התוצאות היו טובות.
על כן , הרופאה המליצה לי על טיפול בווגיפן , פעמיים בשבוע וכך אני נוהגת מאז, ובכל זאת
מדי פעם אחת לחודש וחצי , חודשיים , יש לי דימום קל, לעיתים ורוד משהו, ולעיתים בצורת
חוטים בצבע חום כהה, אני יודעת איך לנהוג, ולא מבינה מה לעשות.
רקע שלי - 4 ניתוחים קיסריים, שלושה ילדים, (ילדה ראשונה ניפטרה ממים מיקוניאליים, בשבוע 43, בתל-השומר), הידבקויות קשות, עברתי להפרסקופיה לצורך פתיחת הידבקויות,
ולפני 15 וחצי שנים לידה קיסרית אחרונה. מחזור תקין עד לפני כ-3 שנים לערך.
שמנה (שוקלת 97 ק"ג) וגובהי 155 ,
אני די דואגת , מה עלי לעשות, מה עלי לבקש מהרופאה, או יותר נכון אל מי לפנות
במערכת, אם עלי לעשות כריתת רחם (רופאת הנשים אמרה לי שזה קצת מסובך לעשות)
אודה לכם עבור יעוץ נירחב ככל האפשר עבורי. אני מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 58, דימומים, חוזרים ונשנים. - תגובה
ד``ר איתן פאר22/08/2011בד'כ הטיפול בואגיפם לא נועד לטפל בדימומים עליהם את מתלוננת אלא ביובש נרתיקי, ובו בלבד.
דימומים בגילך מחייבים ברור יסודי.
אין "סתם " דימומים.
חובה לבצע בדיקת פייפל לשלול גידול בחלל ( רירית) הרחם, פרופיל הורמונלי, סקירת אולטראסאונד מיוחדת ( ע'י הזלפת תמיסת מלח פיזיולוגית סטרילית לחלל הרחם ובדיקת אולטראסאונד אז שכן רק כך ניתן לאבחן אי סדירות או פתולוגיה ברירית הרחם, בדיקות הורמונליות חוזרות, ועוד.
התחילי ברור מלא, ויפה שעה אחת קודם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?