הורמונים טבעיים או בתרופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים טבעיים או בתרופה
    גלילה
    23/08/2011

שלום לך
    אני בת 53 ועד לאחרונה ניסיתי להימנע מהורמונים .אך כעת גלי החום ממש מפריעים לתפקוד ויש ירידה בזכרון ועייפות. ברצוני לשאול:
    1) האם יש עדיפות להורמונים טבעיים ע"פ הורמונים בתרופה?
    2) האם יש סכנה בלקיחת הורמונים כשהכולסטרול גבוה מעט (102- עם סטטינים), הסטוריה של מחלות לב במשפחה (מצד האם)
    .
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טבעי לפני הורמונים

גלית
    23/08/2011

היי גלילה,
    אחרי שסבלתי גם תקופה ממושכת מתופעות גיל המעבר הלכתי להתייעץ עם הרופא והגניקולוגית שלי ושניהם הסבירו לי את הסכנות בהורמונים.. אני לא אומרת שלא כדאי לך לקחת אני רק חושבת שלפני שאת פונה להורמונים תנסי את התוספי תזונה הטבעיים שקיימים היום בשוק.
    אני משתמשת בפמארל וזה מאוד עוזר לי.. מקווה שתרגישי יותר טוב :)

שירי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעי לפני הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/08/2011

רצוי שתקראי את תשובתי למטה יותר , תחת " בהמשך לשאלתה של הלנה"
    לגבי הרופאים שהסבירו לך מה שהסבירו, איני יכול להגיב היות ולא ציינת מה הסבירי לך, או מה שהבנת שהסבירו לך.
    הסכנות הידועות מהורמונים קשורים לעלייה בשכיחות אירועי טרומבוזות בוורידים וכן חל איסור ללקיחת טיפול הורמונלי כאשר ישנם גידולים עם קולטנים חיוביים להורמונים
    לגבי גידולים סרטניים- הרי שיש סוגים שונים של הורמונים ולכל אחד מהם יש דרך פעולה שונה ולכן תגובה שונה.
    לאור זאת יש צורך בהתמחות מיוחדת וייחודית לגבי איזה הורמונים יכולים להגביר שכיחות של סרטנים ולעומתם איזה הורמונים יפחיתו סרטני שד חמשל או אלו שלא תהיה להם השפעה
    לגבי תחליפי תזונה והשפעתם אני שוב מפנה אותך לפירוט שכבר נתתי בנידון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים טבעיים או בתרופה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    24/08/2011

תפקיד ההורמונים להוריד רמות כולסטרול, ללא הורמונים , אצל כל הנשים בגיל המעבר, ישנה עלייה ברמות כולסטרול
    כמו כן אין בעיות לב כל עוד יש הפרשה הורמונלית תקינה - בנשים
    ולכן, המקרה הספציפי שלך כולו מרמז על צורך גופני ( ויתכן גם נפשי) די דחוף להתחלת טיפול.
    לגבי "טבעי"- ראי תשובותי המפורטות הן לזו שהעירה לך בשאלתך, והן יותר למטה, " בתשובתי לשאלה של הלנה"

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו