איחור במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור
    דנית
    05/09/2011

שלום לרופאים,
    אני בת 52 .עד לפני חודש היה לי מחזור סדיר. המחזור האחרון איחר בחודשיים וחצי.

ועכשיו אני שוב רואה שיש איחור.כבר 40 יום עברו ועוד לא קיבלתי.

למרות זאת אני מרגישה שאני אמורה לקבל משום שאני מרגישה את כל התופעות של לפני מחזור.

מאז ומתמיד היו לי את כל התופעות האפשריות של לפני מחזור. אבל לאחר שהייתי מקבלת היתה הקלה. כמו שציינתי בזמן האחרון יש איחורים עם תופעות לא סימפטיות של לפני מחזור: בטן נפוחה ביותר, דקירות בבטן, חוסר שקט, שינה לא טובה בלילה, תאבון מוגבר,
    לחץ בבטן ועוד. מה שהכי מפריע זו הבטן הנפוחה ושינה לא טובה אם בכלל.

מבחינת תחושה יש לי הרגשה כל הזמן שאני עומדת לקבל אבל לא מקבלת.

האם יש כדור שאני יכולה לקחת על מנת שיזרז את בוא המחזור וימנע עכובים של ימים רבים? והם רופאת משפחה יכולה לתת אותו?

בפעם האחרונה כבר חשבתי שלא אקבל חצי שנה אבל המחזור בכל זאת הגיע אז כניראה שיגיע גם הפעם אבל עד שמגיע הסבל הוא רב.

ולכן השאלה איך אפשר להקל על הסבל??? ואיזה כדור לקחת על מנת לזרז את הגעת המחזור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איחור במחזור

הוספת תגובה

• איחור במחזור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/09/2011

את בתקופה הטרום-מנופאוזלית (=פרימנופאוזה).
    בדיקת רמות אסטרוגן ובדיקת עובי רירית הרחם חיוניות
    מתן תכשירי פרוגסטרון ( מינון, סוג ומשך יקבע ע'י רופאך לאחר הבדיקות הנ'ל) ישפר את תלונותיך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו