סובלת מתופעות גלי חום גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובלת מתופעות גלי חום גיל המעבר
    ריטה
    09/09/2011

אני בת 50 , מזה 6חודשיים סובלת מגלי חום,שהתחילו בלילה ,המחזור נגמר לפני 3 חודשים והתופעה החמירה מאד ,עצבנות יתר, ותשישות גדולה, קיבלתי מדבקות evorel -מהגינקולוג שלי ,לא רק שהתופעה נחלשת אחרי מדבקה אחת אני פשוט מרגישה יותר גרוע אחרי 24 שעות ,בשלב זה כבר לא יכולתי והורדתי את המדבקה ביום שישי אחרי הצהריים .מה יכול לעזור לי ,,קראתי שפרוזאק אולי יכול לעזור,אני שייכת לקופת חולים לאומית , האם אדוני בהסדר איתם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובלת מתופעות גלי חום גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    12/09/2011

יש מגוון רב של טיפולים לגיל המעבר, כולל גם קבוצת התרופות SSRI להן שייכת הפרוזאק. חובה לדון בדסבר עם רופא גיל המעבר שכן איני משוכנע שרק תרופה אחת תקל עליך, אבל שילוב של תרופות חכול מאד מאד לשפר את איכות חייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך דוקטור

ריטה
    12/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו