גיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר
    מיכל
    13/09/2011

שלום לך דוקטור
    אני בת 50 מחזור לפני שנה וחצי נפסק לי..מבדיקה הורמונלית אני בגיל מעבר.
    מגיל 45 כבר 5 שנים אני סובלת מזרמים והרגשת גודש בשד עיקצוצים בשד כובד הרגשת דלקת. במשך הזמן אני מרגישה סיחרור עייפות כאילו אני רוצה להתעלף.דופק 24 שעות שאני מרגישה . דופק 70 פעימות לדקה אבל מורגש כל היום .
    השאלה שלי .... האם כל מה שאני מרגישה בשד זה אופייני לגיל מעבר ? וזה אופייני שהתחיל לי כמה שנים לפני הפסקת המחזור.?
    יש לציין שעברתי אם אר אי שד הכל תקין . בדיקות לב תקינות אורטופדיות תקינות .. קיבלתי זריקה בין צילעית לפני כמה ימים בגב מאחורי השד וזה לא עוזר לי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר

הוספת תגובה

• גיל מעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    14/09/2011

קרוב לודאי שיש קשר בין חסר האיזון ההורמונלי ובין התתופעות שאת מתארת.
    במקום זריקות בגב וכיוצא באלו, אולי תנסי פשוט טיפול הורמונלי במינון נמוך ותחכי 2-3 חודשים לראות האם כל התופעות ( גם לב וגם שד) יעלמו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תסבלי לשווא

גלית
    14/09/2011

גם אני חווית חלק מהתופעות האלה ובנוסף פחדתי להתחיל לקחת הורמונים. אחרי התייעצויות רבות התחלתי לקחת תוסף תזונה בשם פמארל של טבע.
    אני חייבת להגיד שזה באמת עזר לי, אולי כדאי לך לפני שאת פונה להורמונים לנסות את הדרך הטבעית הבטוחה יותר!
    מקווה שזה עוזר.
    רווית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף תזונה- תמצית תקנית קוהוש שחור

אסנת
    20/09/2011

חברה שלי לוקחת תמצית תקנית קוהוש שחור של סולגאר וחשבתי בעצמי להתחיל אחר המלצותיה החמות. אני משתדלת לאכול טוב ולעשות הרבה ספורט לכן תופעות גיל המעבר אצלי הן לא רציניות כמו אצל חברותיי. אני לא מעוניינת לקחת הורמונים ותוספי תזונה נראים לי פתרון הוגן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תסבלי לשווא - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/09/2011

פמארל , המיוצר מסויה, מעלה שכיחות סרטני שד מעל להורמונים , למרות שמוגדר בתוסף תזונה וכבר נתתי בתשובותי בעבר הסבר על מהות השוני בין לקיחת סויה מינקות, לאורך כל ציר החיים, כפי שנהוג במזרח, ובין התחלה של סויה ומוצרין בגיל 50.
    כך שיש מאד להזהר במתן עצות מסוג זה שאין להן ולידע והתובנה הרפואית ולא כלום...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו