תגובה לשאלה קודמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה לשאלה קודמת
    מיכל
    14/09/2011

שלום דר איתן פאר
    תודה לתשובתך..
    הצעתה לי לקחת הורמונים אבל יש לי בעיה שאימי לקחה הורמונים את הסוג שעשו עלי מחקר לפני שנים .. ואז חלתה בסרטן שד . הכירוג שד שלי לא ממליץ לי בכלל לקחת מה אתה מייעץ לי איזה סוג ..

עוד שאלה.. האם ניתקלתה בתופעות שאני מרגישה בשד וכן דפיקות הלב ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תגובה לשאלה קודמת

הוספת תגובה

• תגובה לשאלה קודמת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/09/2011

בעיה חסר ידע של הכירורג שלך לגבי סוגי ההורמונים, מינונים שלהם והקשר לסרטן שד.
    את ההורמונים שנקראו פרמריל כבר לא משווקים בארץ לפחות 10 שנים, כך שאין כל סיכוי שתקבלי אף לא אחד מסוגי ההורמונים שלקחה אימא.
    גם הקשר לסרטן שד נמצא כקלוש ביותר, אלא עם אמא לקחה את ההורמונים מעל 10 שנים ורק אז גילו לה סרטן שד ( לוקח 10 שנים לתא סרטני בשד להתחלק כך שהגידול הסרטני יגיע לגודל גרגר אורז שאז ניתן לאבחן אותו. במידה ולאמא גילו סרטן שד והיא עדין לא לקחה הורמונים לפחות 10 שנים קודם לכן, הרי שלומר שזה עקב ההורמונים, ויתרה מכך, לבוא ולומר שלך אסור הורמונים עקב כך זה ממש ממש להוציא דברים באופן מוחלט מהקשרם ואין לכך כל הצדקה..
    זה בערך כמו לומר שאם לאמא יש אלרגיה לפנצילין אז לבת אסורה כל סוגי האנטיביוטיקה. אבסורד מוחלט וקשקוש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו