מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גיל המעברסוזי19/09/2011
מהו הטיפול הבטוח לתופעות גיל המעבר,במיוחד גלי חום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תנסי תוספי תזונה
רווית19/09/2011אני כמוך גם סבלתי מגלי חום ועוד כל מיני תופעות לא נעימות שלא הבנתי איך אני נפתרת מהם. בסופו של דבר לאחר התייעצות עם חברותיי והרופאה שלי החלטתי שלפני שאני פונה לטיפול בהרומונים אני אנסה תוסף תזונה מחומרים טבעיים. בחרתי בפמארל של טבע שאפשר לקנות בכל בית מרקחת בעקרון והוא מאוד עוזר לי, די להפתעתי אפילו. אבל בכל מקרה אני ממליצה, את לא צריכה מרשם לזה או משהו כזה. רווית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר - תגובה
פרופ` יונה תדיר19/09/2011תשובתי לשאלה קודמת מתאימה גם כאן:
ניתן לעשות שימוש בפתרונות נקודתיים, וניתן להתמודד עם הבעיה ברמה הכלל מערכתית, קרי, טיפול הורמונלי. קיים חשש בלתי מוצדק בקרב ציבור הנשים מטיפול הורמונלי וחשוב לדעת שאין לו בסיס של ממש. את מתלוננת על בעיות שינה, כי זה מורגש היטב ומפריע לך, אולם אינך מתלוננת על בריחת סידן מהעצמות כי זה יתרחש אט אט, וכאשר זה יופיע יהיה מאוחר יותר, ומה עם הזדקנות העור, ונסק לכלי הדם, ואספקת דם למוח, וכיוב'? אלה צריכים להטריד אותך לא פחות, ואולי אף יותר. ולכן, המלצתי, לפנות לרופא/ה המומחה/ית בנושאי גיל המעבר, לבחון את התאמתך לטיפול הורמונלי, לבחון אם את שייכת לקבוצת סיכון כלשהי, להתאים תזונה נכונה ופעילות גופנית נכונה, ולטפל כמו שצריך ולא רק במה שאת מרגישה, או במה שיגיע עוד זמן קצר, כגון יובש נרתיק. את נמצאת היום בשלב "חלון ההזדמנויות" המתאים לכך וחבל לחכות שיהיה מאוחר מידי.
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
ציפי25/09/2011תודה על התייחסתך.
לא ציינתי כי אני מתעמלת באופן קבוע כ- 5 פעמים בשבוע. בדיקת צפיפות העצם הראתה 89% מהממוצע של מסתעצם בצעירות ו- 90% מהממוצע של גילי.
איך בודקים אם בכלל נושא אספקת דם למוח.
האם גניקולוג לא יוכל לעזור בכל שציינת ורק רופא לגיל מעבר?
איפה מוצאים רופאים כאלה האם במרפאות פרטיות או בשירות הציבורי. בתודה. ציפי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר - תגובה
פרופ` יונה תדיר27/09/2011יש מומחים ומרפאות כאלה לקופות החולים.
פרופ' תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?