גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    סוזי
    19/09/2011

מהו הטיפול הבטוח לתופעות גיל המעבר,במיוחד גלי חום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• תנסי תוספי תזונה

רווית
    19/09/2011

אני כמוך גם סבלתי מגלי חום ועוד כל מיני תופעות לא נעימות שלא הבנתי איך אני נפתרת מהם. בסופו של דבר לאחר התייעצות עם חברותיי והרופאה שלי החלטתי שלפני שאני פונה לטיפול בהרומונים אני אנסה תוסף תזונה מחומרים טבעיים. בחרתי בפמארל של טבע שאפשר לקנות בכל בית מרקחת בעקרון והוא מאוד עוזר לי, די להפתעתי אפילו. אבל בכל מקרה אני ממליצה, את לא צריכה מרשם לזה או משהו כזה. רווית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    19/09/2011

תשובתי לשאלה קודמת מתאימה גם כאן:
    ניתן לעשות שימוש בפתרונות נקודתיים, וניתן להתמודד עם הבעיה ברמה הכלל מערכתית, קרי, טיפול הורמונלי. קיים חשש בלתי מוצדק בקרב ציבור הנשים מטיפול הורמונלי וחשוב לדעת שאין לו בסיס של ממש. את מתלוננת על בעיות שינה, כי זה מורגש היטב ומפריע לך, אולם אינך מתלוננת על בריחת סידן מהעצמות כי זה יתרחש אט אט, וכאשר זה יופיע יהיה מאוחר יותר, ומה עם הזדקנות העור, ונסק לכלי הדם, ואספקת דם למוח, וכיוב'? אלה צריכים להטריד אותך לא פחות, ואולי אף יותר. ולכן, המלצתי, לפנות לרופא/ה המומחה/ית בנושאי גיל המעבר, לבחון את התאמתך לטיפול הורמונלי, לבחון אם את שייכת לקבוצת סיכון כלשהי, להתאים תזונה נכונה ופעילות גופנית נכונה, ולטפל כמו שצריך ולא רק במה שאת מרגישה, או במה שיגיע עוד זמן קצר, כגון יובש נרתיק. את נמצאת היום בשלב "חלון ההזדמנויות" המתאים לכך וחבל לחכות שיהיה מאוחר מידי.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ציפי
    25/09/2011

תודה על התייחסתך.
    לא ציינתי כי אני מתעמלת באופן קבוע כ- 5 פעמים בשבוע. בדיקת צפיפות העצם הראתה 89% מהממוצע של מסתעצם בצעירות ו- 90% מהממוצע של גילי.
    איך בודקים אם בכלל נושא אספקת דם למוח.
    האם גניקולוג לא יוכל לעזור בכל שציינת ורק רופא לגיל מעבר?
    איפה מוצאים רופאים כאלה האם במרפאות פרטיות או בשירות הציבורי. בתודה. ציפי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    27/09/2011

יש מומחים ומרפאות כאלה לקופות החולים.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו