מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם תופעות גיל המעבר נגמרות מתישהואנינה01/10/2011
גלי חום
זיעה
מצבי רוח
לחץ דם שקופץ מעלה ומטה
כאבי בטן תחתונה מדי פעם כמו לפני מחזור
ועוד
זה נגמר מתי שהוא?????
אני משתגעת !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבינה אותך לגמרי
ליאת02/10/2011אני עברתי תקופה מאוד לא קלה. הורמונים אני לא יכולה לקחת אז אני הלכתי על תוספים טיבעיים ויש דווקא אחד שמאוד עזר לי שנקרא סופר גלא של סולגאר.
כמובן שאם תקחי תוספים תשני את אורח חייך מבחינת תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית, התסמינים המאוד לא נעימים האלה יפחתו.
אני יכולה להבין לליבך.. זה עובר.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמבינה אותך לגמרי - תגובה
ד``ר איתן פאר03/10/2011צר לי אך לא מצאתי בספרות כל אינדיקציה שהיא לגבי התועלת של סופר-גלא או תכשירים סולגאר אחרים.
כאמור- התופעות בד'כ יחלפו לבד עם או בלי סופרגלא כזה או אחר.
וחוץ מזה, היות ואחת לכמה שאלות מוכנסת הערה כזו או אחרת לגבי התכשיר הספציפי הנ'ל, אני מתחיל לחשוד שמה יש כאן מי שמכוון פירסום סמוי בנידון...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם תופעות גיל המעבר נגמרות מתישהוא - תגובה
ד``ר איתן פאר03/10/2011בד'כ, אצל למעלה מ80% מהנשים תופעות גיל המעבר המיידיות- כלומר אלו שאת מציינת, חולפות תוך 9 חודשים ועד 7 שנים.
אצל כ-12%- נשאר לכל החיים, אם כי ברמה מופחתת.
אבל יש קשר הדור מאד ומוכח בין גלי חום, שינויים בלחצי דם, הזעות והפרעות שינה ובין מחלות לב- כלומר התקפי לב ואי ספיקת לב וכן בינם ובין אלצהיימר ומחלות קוגניטיות של הגיל. כמו כן ירידה תפקודית בכל החושים - ראייה, שמיעה, טעם, מגע, ריח וכו' ( מחקרים חדשים בנידון יצאו השנה). ועדין לא הזכרתי בריחת סידן , עליה בשכיחות מחלות סרטן מעי ועוד.
ולכן- ההמלצה המאד ברורה כיום היא לא להמתין שהתופעות שמאד פוגעות באיכות החיים , יעברו מעליהן, אלא לקבל טיפול בכדי למנוע את הנזק הנילווה העתידי שלהן ולשפר ולהחזיר איכות חיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?