האם תופעות גיל המעבר נגמרות מתישהוא

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם תופעות גיל המעבר נגמרות מתישהוא
    נינה
    01/10/2011

גלי חום
    זיעה
    מצבי רוח
    לחץ דם שקופץ מעלה ומטה
    כאבי בטן תחתונה מדי פעם כמו לפני מחזור
    ועוד
    זה נגמר מתי שהוא?????
    אני משתגעת !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבינה אותך לגמרי

ליאת
    02/10/2011

אני עברתי תקופה מאוד לא קלה. הורמונים אני לא יכולה לקחת אז אני הלכתי על תוספים טיבעיים ויש דווקא אחד שמאוד עזר לי שנקרא סופר גלא של סולגאר.
    כמובן שאם תקחי תוספים תשני את אורח חייך מבחינת תזונה נכונה ופעילות ספורטיבית, התסמינים המאוד לא נעימים האלה יפחתו.
    אני יכולה להבין לליבך.. זה עובר.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבינה אותך לגמרי - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/10/2011

צר לי אך לא מצאתי בספרות כל אינדיקציה שהיא לגבי התועלת של סופר-גלא או תכשירים סולגאר אחרים.
    כאמור- התופעות בד'כ יחלפו לבד עם או בלי סופרגלא כזה או אחר.
    וחוץ מזה, היות ואחת לכמה שאלות מוכנסת הערה כזו או אחרת לגבי התכשיר הספציפי הנ'ל, אני מתחיל לחשוד שמה יש כאן מי שמכוון פירסום סמוי בנידון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם תופעות גיל המעבר נגמרות מתישהוא - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/10/2011

בד'כ, אצל למעלה מ80% מהנשים תופעות גיל המעבר המיידיות- כלומר אלו שאת מציינת, חולפות תוך 9 חודשים ועד 7 שנים.
    אצל כ-12%- נשאר לכל החיים, אם כי ברמה מופחתת.
    אבל יש קשר הדור מאד ומוכח בין גלי חום, שינויים בלחצי דם, הזעות והפרעות שינה ובין מחלות לב- כלומר התקפי לב ואי ספיקת לב וכן בינם ובין אלצהיימר ומחלות קוגניטיות של הגיל. כמו כן ירידה תפקודית בכל החושים - ראייה, שמיעה, טעם, מגע, ריח וכו' ( מחקרים חדשים בנידון יצאו השנה). ועדין לא הזכרתי בריחת סידן , עליה בשכיחות מחלות סרטן מעי ועוד.
    ולכן- ההמלצה המאד ברורה כיום היא לא להמתין שהתופעות שמאד פוגעות באיכות החיים , יעברו מעליהן, אלא לקבל טיפול בכדי למנוע את הנזק הנילווה העתידי שלהן ולשפר ולהחזיר איכות חיים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו