עלות מול תועלת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלות מול תועלת
    שירלי
    02/10/2011

רופאי הפורום המכובדים, שלום רב!

בת 53. מזה שלוש שנים בהפסקת מחזור.

בהתחלה, לאור התופעות שהיו, קיבלתי מדבקות אוורל פלוס טבליות וגניליות פרוגסטרון. אחרי תגובה לא טובה לטבליות הווגינליות הוחלט על מדבקות משולבות אוורל קונטי. עשה לי ממש טוב.
    התמדתי מספר חודשים ואז לאט לאט הפסקתי כי פחדתי מכל נבואות הזעם: סרטן, שבץ מוחי, התקפי לב וכו' וכו'. חוויתי בזמן ההפסקה תופעות של בלבול, חוסר ריכוז, הפרעות שינה, דלקות שתן, יובש בנרתיק ומה שהכי הכי: בבדיקת צפיפות עצם האחרונה התגלתה אוסטאופניה.
    לאור כל אלה חזרתי להתשתמש במדבקות,
    ומזה חודשיים אני פ ו ר ח ת ש ו ב.

השאלות שלי:

1.האם כל ההפחדות הן ממשיות? אני קוראת על נשים בגיל 70 שעדיין לוקוחות הורמונים ומרגישות ונראות נפלא ולא חלו?

2.האם יש מינון הורמונלי נמוך יותר מהמדבקות שאולי כדאי לשקול לקחת ומה הסכנה בלקיחת פרוגסטרון סינטתי לעומת הטבליות הטבעיות שניתנו לי בהתחלה (אולי כדאי בכל זאת להתעקש למרות שלא הרגשתי טוב איתן)?

המון תודה מראש על התשובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלות מול תועלת

הוספת תגובה

• עלות מול תועלת - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/10/2011

טוב עשית שחזרת לטיפול.
    4 תשובות קדימה יש התייחסות שלי לגבי המדבקות ועוד כמה קדימה ישנה התייחסות ארוכה ומפורטת לגבי סרטן השד.
    תקראי את התשובות ואני משוכנע שתמצאי בהן תשובות לשאלותיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו