ד"ר פאר הנכבד והיקר!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר פאר הנכבד והיקר!
    שרה
    03/10/2011

ראשית, רוצה להביע את התפעלותי וההוקרה העמוקה שאני חשה כשאני קוראת את התשובות שלך:

אתה עונה בצורה מקצועית, משתף את הנשים במחקרים הכי עדכניים ולא מזלזל באינטליגנציה של הנשים ופותר אותן בתשובות סתמיות, ועל כך תבורך!

קראתי באחת התשובות המעניינות שנתת, על המחקר האחרון שהשתתפת בו לגבי שימוש בתרופות הורמונליות מהדור החדש שיסבו כמה שפחות נזק.
    אני משתמשת מזה שנים במדבקות אוורל קונטי ורציתי מאד לדעת האם הן נחשבות "דור חדש" או שאולי יש כבר כאלה בטוחות יותר ומזיקות פחות ועלי לפנות לרופא לשקול טיפול פחות מזיק.
    עוד הייתי מבקשת לשאול אותך, האם אורח חיים הכולל תזונה נכונה עם תוספי מזון כמו ויטמינים ,אנטי אוקסידנטים, וכמו כן פעילות גופנית יומיומית, עשויה לסייע בהשפעות המזיקות של ההורמונים ואולי לנטרל אותן?
    שוב המון תודה על הנוכחות שלך בחיינו, הנשים.
    יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ד"ר פאר הנכבד והיקר!

הוספת תגובה

• ד"ר פאר הנכבד והיקר! - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/10/2011

חן חן ותודה לך על מילותך החמות.
    לגבי הטיפול במדבקות- נחשב כטיפול מאד מוצלח היות והספיגה לדם אחידה כל שעות היממה ולא בעליות וירידות כמו בכדורים לבליעה. לכן המינון נמוך יותר ותופעות הלואי נמוכות יותר. אבל, לא מתאים לבעלות עור רגיש ולאו שזה גורם להן לגרד ותגובה מקומית.
    לגבי תוספי מזון- נוגדי חימצון מאד מאד ממומלצים, כמו גם ויטמינים D ו B12 ( בכלל קומפלקס של ויטמינים מקבוצה B נחשב כמועיל להפחתה של בעיות שיכחה עם הגיל).
    לגבי פעילות גופנית- אין מספיק מילים לשבח ולהלל שכן פעילות גופנית מגבירה זרימת דם לאברים חיוניים כגון מוח ולב, מונעת הסתיידות עורקים, מפחיתה יצור של כולסטרול רע, גורמת להפרשה של אנדורפינים במוח האחראים על תחושה טובה והתרוממת הנפש ( ולכן אחרי שעה של פעילות גופנית לכולן יש חיוך נפלא של שביעות רצון וסיפוק, למרות שלפני לא כל כך התחשק..).
    המשיכי בדרכיך הנכונות ותבורכי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו