מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סויהדנית06/10/2011
שלום רב לד"ר פאר
אני אוכלת שנים רבות מוצרי טבעול בגלל שאני צמחונית . שמתי לב שהם מכילים סויה(אני בת 50 ).
האם הסויה הזו עלולה להזיק?
כיום אני בריאה ואין לי בעיות בריאות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סויה - תגובה
ד``ר איתן פאר09/10/2011הידע שלנו לגבי סויה הוא שבגיל ההתפתחות , גיל העשרה, סויה בפירוש יכולה להזיק . מונעת התפתחות גובה ומונעת התפתחות מלאה של השדיים ( ולכן במזרח הנשים נמוכות קומה ועם שדיים מאד שטוחות).
שימוש בתכשירים המכילים סויה בגיל המעבר, כתחליף לטיפול הורמונלי, מעלה שכיחות סרטני השד - בניגוד מוחלט לאמונות הלא מבוססות בנידון.
אכילת סויה לאורך שנים , בנשים בוגרות, לא ידוע כגורמת לבעיות רפואיות ולא ידוע לי על מאמרים המציינים שעלולה להיות בעיה בכך.
המשיכי ותהני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני מכירה
גלית14/10/2011אני דווקא חוויתי רק תוצאות טובות מנטילת סויה בגיל המעבר. התחלתי לקחת תוסף תזונה שמכיל מיצוי סויה, שזה בעצם לא סויה גולמית וגם מי שאלרגית לסויה יכולה לקחת את זה וזה מאוד עוזר לי עם התופעות שחשתי (בעיקר גלי חום, שינויי מצבי רוח ועוד). אני מרגישה פשוט רגועה יותר.
אם את רוצה לנסות יש כמה תוספי תזונה בשוק, אני משתמשת בפמארל של טבע שאפשר להשיג בכל בית מרקחת ללא מרשם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה שאני מכירה - תגובה
ד``ר איתן פאר15/10/2011וכאמור, סויה, בכל דרכי השיווק שלה, טבעי, סינטטי, וכו' מוכרת כיום כמסוכנת לשד במידה ומתחילים לקחתה בגיל המעבר, וכבר השבתי באירכות מרובה בסויגיה זו נלאורך הדרך.
וגבי ההקלה שאת חשה, יש לי נשים שטוענת באדיקות רבה שאמירת פרקי תהילים כל יום מאד מקילה עליהם, בדיוק כמו סויה, ואולי אף יותר, רק מבלי לגרום לנזקים עתידיים.
"צדיק באמונתו יחייה" ( ואני מוסיף - ולאו דוקא טוב במיוחד- אבל הכל ענין של השקפה ואמונה ולא עובדות רפואיות מוכחות ומבוססות מדעית).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?