הורמונים טבעיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הורמונים טבעיים
    מירי
    11/10/2011

דיברתי עם רופא בשם דר יפה שהסביר לי שבדיקת רוק מגלה את המערך ההורמונלי האישי של האשה ואז אפשר להתאים לה תוספים בצורה הטבעית ותואמת להורמוני הגוף. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורמונים טבעיים

הוספת תגובה

• הורמונים טבעיים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    13/10/2011

הנושא נידון בהרחבה רבה ונבדק ממש לעומק בארה'בץ המקור נמצא בחוף המערבי באזור סאן-דייגו וסאן מפרנציסקו.
    איגוד רופאי גיל המעבר בארה'ב , לאחר הבדיקה שעשה בנידון פירסם שמדובר בהונאת ציבור והטעייה לצורך שיווק מוצרים שאין להם כל בסיס מדעי מוכח של יעילות ובטיחות שימוש לאורך ציר זמן.
    דרישות FDA בארה'ב להוכחת טענות המפיצים לא נענו ואין אישור לשימוש בכך בשום מדינה במערב.
    כאמור, "המאמינים באלוהים לא זקוקים להוכחת קיומו"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת רוק

מירי
    13/10/2011

מהי תקפות בדיקת הרוק לעומת בדיקת דם לצורך ברור רמות ההורמונים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסכימה עם זה

גלית
    14/10/2011

אני יודעת מבירורים רבים שעשיתי שיש כמה תחליפים להורמונים שהם דווקא כן בסדר. אני למשל משתמשת בתוסף תזונה פמארל המכיל פיטואסטרוגנים שזה גם תחליף לאסטרוגן וספציפית התוסף תזונה הזה הולך להיות מוכר בקרוב כתרופה לכל דבר בארה"ב באישור ה-FDA, כך שזה לא נכון לשלול לגבי כולם, צריך לבדוק כל מקרה לגופו.
    בתור מישהי שמאוד מקפידה על הבריאות שלי וידאתי זאת לפני שהחלטתי אם לקחת תחליף להורמונים או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מסכימה עם זה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    15/10/2011

אני מבין שאת משווקת באדיקות פמארל, אבל כפי שהעובדות קיימות כיום אין כל בסיס עובדתי מבוסס ומוכח לאף אחת מטענותיך.
    אגב, גם בארצות המזרח, שם השימוש בסויה נפוץ אלפי שנים, אין הוא מפחית תסמיני גיל המעבר, ולכן אני מוזמן תדירות להרצות שם על הטיפול הרפואי הנכון והמבוסס לתסמיני גיל המעבר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו