מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הארכה נוספת של שימוש במדבקותשירלי16/10/2011
לרופאי הפורום הנכבדים שלום רב!
אני בת 59. השתמשתי כשבע שנים במדבקות אוורל קונטי והרגשתי מצוין. בשנה האחרונה מתוך התיעצות עם הרופא שלי החלטנו להוריד בהדרגה את השימוש בטיפול ההורמונלי החלופי (בעיקר מתוך לחץ ופחד שלי) עד להפסקה מוחלטת. אחרי חצי שנה של הפסקה הרגשתי פשוט זוועה. כל התסמינים חזרו והתחושה היתה של "מת-חי". בהתיעצות נוספת עם הרופא שלי הוחלט על חזרה בשימוש במדבקות ומזה כחודשיים של שימוש אני מרגישה טוב. הרופא שלי אומר שישנן נשים שאינן מפסיקות שימוש בטיפול הורמונלי חלופי עד שיבה טובה ומרגישות טוב ואינן מפתחות את כל הקטסטרופות עליהן מדווחים בתקשורת. הוא חושב שאני אחת מאלה שאצטרך טיפול הורמונלי למשך שנים ארוכות וטוען שאם מבצעים כל העת בדיקות חבל להפסיק את הטיפול אם האישה מרגישה טוב איתו.
רציתי מאד לשמוע את חוות דעתכם.
בתודה מראש ובברכת חג שמח!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הארכה נוספת של שימוש במדבקות - תגובה
ד``ר איתן פאר16/10/2011הרופא שלך צודק לחלוטין.
12% מהנשים ימשיכו לסבול מתסמיני גיל המעבר עד יום מותן.
יש קשר הדוק בין התסמינים, ובעיקר גלי החום, ובין עלייה בשומני דם, אירועים קרדיאליים, דנמציה מוחית, ואוסטאופורוזיס.
נכון היה לנסות לבדוק האם את כבר הסתגלת לתקופה שללא הורמונים, והתוצאה מעידה שלא. לפחות לא כרגע.
ניתן , בעוד 3 שנים, שוב לנסות להפסיק טיפול בכדח לבדוק מחדש את יכולת גופך לתפקוד ללא ההורמונים.
הטיפול במדבקות טוב, יעיל ופחות עם תופעות לואי.
המשיכי והסירי דאגה מלבך.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?