גיל המעבר,הורמונים דימום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר,הורמונים דימום
    לילי
    26/11/2011

שלום,אני בת 56 מזה כמה חודשים עם תופעות קשות של דופק משתנה,הרגשות לא טובות ועד.היה לי מירנה כ7 שנים הוצאתי לפני שנה
    כניסיון טיפול בתופעות התחלתי לקחת אנגליק לפני חודש ושבוע,לא הרגשתי שיפור בתופעות אבל יש לי דימום כבר שבוע שהולך ומתחזק.אני לוקחת אספירין אז אני גם לא יכולה לקחת הקסקפרון לעצור את הדימם.
    מה עושים,אני ממש מיואשת לא ישנה בלילות יותר בגלל התופעות אבל הדימום מוסיף יאוש.ד.א. לפני חודשיים עשיתי ביופסיה של הרחם כי גם היה דימום קל.הכל היה בסדר
    תודה על תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר,הורמונים דימום

הוספת תגובה

• גיל המעבר,הורמונים דימום - תגובה

ד``ר איתן פאר
    28/11/2011

במידה ומופיע דימום תחת טיפול הורמונלי הנמשך יותר משלושה ימים, יש להפסיק את הטיפול ההורמונלי ואז הדימום יפסק. להמתין עוד 24 שעות אחרי הפסקת הדימום ואז לחדש את הטיפול ההורמונלי.
    מדוע את לוקחת אספירין?- יש בספרות נתונים מאד לא מחמיאים לגבי הטיפול באספירין לנשים לפני גיל 60 והאינדיקציה הכמעט יחידה שנשארה קשורה באירועי קרישה בעבר או פרפור פרוזורים ובעיות קארדיאליות. ובמידה ויש לך בעיות אלו ממילא אסור לך לקחת טיפול הורמונלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו