תודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה
    לילי
    28/11/2011

ד'ר פאר תודה על התשובה המהירה.בהמלצתך מפסיקה את האנגליק עד שיפסיק הדימום.הארת את תשומת ליבי על האספירין ואני הולכת לעשות ברור.לידיעתך קיבלתי אספירין אחרי תאונת דרכים עם פגיעת צואר כשאחרי 4 ימים הייתה לי חולשה מסוימת ביד שמאל במשך שעתיים,מאז שנתיים אני לוקחת אספירין כי לא הייתה החלטה אם חולשת היד הייתה מהתאונה או לא.קראתי באחת התשובות שלך שאחרי כמה שנים בלי הורמונים ובלי מחזור לא לקחת הורמונים,אני הייתי עם מירנה כ7 שנים- היה מצוין ממליצה לכל אחת שסובלת מדימומים.לא מבינה למה השתכנעתי להוציא את המירנה או לחלופין לשים חדשה,הרופא שלי פשוט גיחך על כך שבגיל 56 אני עדיין צריכה את זה,עובדה מזמן לא היו לי דימומים כאלה. אז האם האנגליק אמנם במקום היום?או האם כדאי לשים מירנה שוב? ושוב ממש כל הכבוד על התשובות זה ממש עוזר!לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/11/2011

המירנה נכנסה כטיפול לגיל המעבר.
    ניתן להכניס מירנה בגיל המעבר ואז אין צורך לתת טיפול משולב של פרוגסטרון ביחד עם אסטרוגן אלא רק אסטרוגן ( שהוא כידוע מוריד שכיחות הן של סרטן שד והן של סרטן הקולון ).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

לילי
    30/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו