מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הקשר בין סרטן השד להורמוניםאסתי06/12/2011
לאמי היה סרטן שד בגיל 67(היום היא בת 88). אני בת 58 ורופא הנשים שכנע אותי לקחת הורמונים. אני עדיין מתלבטת בגלל הפחד מסרטן השד. אין לי תופעות חריגות של גיל המעבר חוץ מבריחת סידן. אשמח לשמוע את דעתך. בתודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקשר בין סרטן השד להורמונים - תגובה
ד``ר איתן פאר07/12/2011האם הכוונה שלך שעד כה לא לקחת טיפול הורממונלי ורק עתה רופא הנשים שלך שיכנע אותך לקבל טיפול הורמונלי? או שמא את כבר לוקחת מזה שנים והוא שיכנע אותך להמשיך? ומתי פסק לך המחזור?
כך שללא נתונים קשה מאד לתת תשובה מבוססת וערכית לשאלות .
אבל, אודות הקשר ההורמונלי לסרטן שד כבר כתבתי בפורום זה המון וארוכות ומכל אספקט אפשרי.
סרטו שד בגיל 67 לאמא כמעט אף פעם אינו גנטי ולכן ללא משמעות קלינית לגביך.
לקיחה של טיפול הורמונלי עד גיל 60 ולפחות 5 שנים,מומלצת, במידה וישנה התוויה קלינית - כלומר תופעות של גיל המעבר הפוגעות האיכות החיים. כמובן שתוך כדי לקיחההתופעותנעלמות ומרגישים טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים וסרטן השד
אסתי07/12/2011תודה על תגובתך. המחזור נפסק כשהייתי בת54-55. הרופא המליץ לי להתחיל בטיפול ההורמונלי לפני חודשיים. התחלתי עם חצי מדבקה של אוורל 50 ולהמשיך עם חצי מדבקה של אוורל קונטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההורמונים וסרטן השד - תגובה
ד``ר איתן פאר08/12/2011היותולא התחלת מיד עם הפסקת המחזור, וכן אין לפני נתונים אודות רמות שומני הדם שלך ותפקודי טיירואיד וכבד, הרי שהייתי מיעץ לך לבצע בדיקת דופלר אולטראסאונד של עורקי הצואר. בדיקה פשוטה הקיימת במסגרת קופות החולים ובה מודדים את עובי דופן כלי הדם ומשקעם טרשתיים.
במידה והבדיקה תקינה, כפי שאני מקווה שתהיה, אבל גם קשור לגנטיקה, הרי שתמשיכים עם מדבקות אוורל קונטי על בסיס קבוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?