עזרה הדחופה-דופק לב מהיר ופתאומי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה הדחופה-דופק לב מהיר ופתאומי
    אורלי
    25/12/2011

אני בת 46 לפני כשבועיים באופן פתאומי התחילו לי פעימות לב מואצות במשך דקות ארוכות ומספר פעמים ביום גם במנוחה, הדפיקות לב האלה מעלות לי את לחץ הדם ומרוב פחד אני פשוט כבר לא מתפקדת, כל בדיקות שקשורות ללב יצאו תקינות ונשללה האפשרות שזה מהלב, במשך שנה וחצי אחרונות לקחתי "נובופם" כי היו לי גלי חום ומאז הרגשתי מצויין עד לפני שבועיים, בינתיים נתנו לי לקחת "לוריוון" שמשבית אותי עוד יותר ואני הפכתי בין לילה מאשה בריאה שרצה ומתעמלת באופן קבוע לסמרטוט ששוכב כל היום במיטה בין התקפה להתקפה- משהו יכול בבקשה לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• עזרה הדחופה-דופק לב מהיר ופתאומי - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    25/12/2011

פורום ציבורי באינטרנט לא נועד למתן עזרה רפואית דחופה. עליך לגשת לרופא/ה ולקבל עזרה ראויה כדי להמנע מבקשתעזרה "דפוחה" אשר עלולה לגרום נזק יותר מתועלת. פורום מסוג זה נועד לצורך הבנה של חומר רפואי בלשון שווה לכל נפש ולא כתחליף לרופא/ה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקבלת טיפול מרופאים שונים, ובסך

אורלי
    25/12/2011

הכל ניסיתי לבדוק בפורום שלכם האם התופעות האלה נורמליות לגיל המעבר ואם יש עוד נשים שחוות את התופעות האלה הייתי שמחה לשמוע איך הן מנסות להקל על עצמן.תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מקבלת טיפול מרופאים שונים, ובסך - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    25/12/2011

בעיות של דופק לב מואץ ושינויי לחץ דם קורים לעיתים כחלק משינויי גיל מעבר. אבל עם בעיות דופק לב ושינויי לחץ דם יש להיות במעקב וטיפול ולא להקשיב מה אומר הציבור. במיוחד בנושאים כגון אלה אשר הם משליכים לא רק על איכות חיים אלא גם על החיים עצמם, עליך לסמוך על הרופא/ה המטפל/ת בך.
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו