אביאנה וקליאוגסט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אביאנה וקליאוגסט
    סנונית
    06/01/2012

שלום רב.
    בהמלצת רופא התחלתי להשתמש באביאנה ואכן הקימה בלילה ירדה ל-3 פעמים (לעומת 6 שהיה) וגלי החום ירדו משמעותית. הענין הוא שתקפו אותי כאלה עצבים בגוף שאי אפשר היה להיות בסביבתי כי כל דבר הכעיס אותי והרגיז אותי והרגשתי כאילו מפלצת התיישבה בגוף שלי. בתום החבילה הזו, הרופא העביר אותי לקליאוגסט לאחר שהתלוננתי. לאחר שקראתי את המרכיבים, אני מבינה שזהו אותו יצרן וההבדל בין שתי התרופות שהקליאוגסט חזק פי 4 לעומת האביאנה, מה שאומר שהייתי צריכה לישון כמו בול עץ, אבל..
    אני משתמשת בזה כבר 3 ימים, ערה רוב הלילה והעצבים עדיין מלווים אותי.
    האם יש משהו במרכיבים של שתי התרופות האלה שיכול לגרום לעצבים האלה?
    האם הגיוני לצפות שהתרופה החדשה מאחר וחזקה פי 4 כן תגרום לשינה רצופה?
    מה עלי לעשות? האם להמשיך לקחת?
    האם אני צריכה טיפול בהרכב אחר?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אביאנה וקליאוגסט

הוספת תגובה

• אביאנה וקליאוגסט - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/01/2012

ראשית סבלנות, לא ניתן לצפות מהטיפול שיפתור תוך 3 ימ ים תופעות בהולכות ונבנות במשך שנים.
    שנית, את צודקת לגבי אוויאנה וקליוגסט- אותם הורמונים רק במינונים הרבה יותר גבוהים.
    במצבים כמו שלך הטיפול הממומלץ הוא לא להעלות מינון, כלומר להשאר עם אוויאנה, ולהוסיף כדור ציפראלקס 10 מג'ר ( נקרא גם ESTO )ולהמתין כשלושה שבועות להעלמות התופעות העיצביות עליהם את מתלוננת.
    השילוב בין שתי התרופות מאד מוצלח ומוכח לאורך שנים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו