בעית זכרון אולי בגלל גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית זכרון אולי בגלל גיל המעבר
    דנדה
    07/01/2012

שלום
    אני בת 44 ומזה כשנתיים ללא מחזור, נמצאת בגיל המעבר ולא לוקחת הורמונים.
    בדר"כ מרגישה טוב.
    אני מרגישה שיש לי בעית זכרון לאחרונה, לדוגמא אני ניגשת לחדר לקחת משהו וכשמגיעה לשם אני לא זוכרת מדוע, הילד מזכיר לי מקום שהיינו בו לפני שבוע וקשה לי לזכור ואני ממש מנסה לחדד את הזכרון ולא מצליחה. אני לא מספרת על כך לבעלי כי זה נראה לי קצת מדאיג.

האם זה קשור לגיל המעבר, האם כך מתחיל אוסטופורוזיס ומה עלי לעשות.

תודה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם מתחיל כך אלצהיימר

דנדה
    07/01/2012

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעית זכרון אולי בגלל גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    07/01/2012

אכן יש מספר קוויו דמיון בין תלונותיך ובין תסמיני אלצהיימר . אולם , תהליכי זכרוןצ ושיכחה הינם תהליכים מורכבים ומסובכים הדורשים התמחות מיוחדת וייחודית, והאבחון, הנדרש בכדי להציע טיפול, מורכב מסדרה של מבחני יעודיים לכך, ובדיקות שונות.
    הדבר דורש יותר מאשר תגובה אינטרנטית שלי ולכן אני מפנה אותך למרםאות יעודיות העוסקות בתחום הדמנטיה והאלצהימר הקיימות בכל בתי החולים הגדולים במדינה ( ברמב'ם, בו אני עובד, ישנה מרפאה עניפה ומוצלחת בנידון, אך בטוחמני שיש מרפאות כאלו גם ביתר בתי החולים הגדולים במדינה).
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים

דנדה
    08/01/2012

האם לקיחת הורמונים יכול לסייע בנושא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים - תגובה

ד``ר איתן פאר
    09/01/2012

כן, אבל לא רק ולכן הפניתי אותך למרפאה יעודית לנושא וכדאי שתפני שעה אחת קודם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו