בעיה בזיקפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בזיקפה
    בר
    10/01/2012

בעלי בן 52 מזה 4 חודשים מתלונן על כאבי ראש ועייפות. יש בעייה גם בסקס שהיה מצויין. עכשיו פחות מעוניין בסקס וכבר כשמגיעים לזה אין זיקפה כמו שהייתה ואף יש פעמים שבהתחלה יש זיקפה לא כמו פעם ומיד הכל נחלש. בעבר המין היה טוב וארך הרבה זמן היום זה ממש לא ככה ולעיתים רחוקות קורה שאנחנו ביחד ויש בעיה עם הזיקפה. האים זוהי תופעה של גיל המעבר? האם יתכן שבגלל התופעה הזו בעלי לא כל כך רוצה מין? אני גם לא יודעת איך לאמר לו על עיניין זה. אני חוששת שייפגע. מה עלי לעשות? אודה לך באם תענה לי בהקדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה בזיקפה

הוספת תגובה

• בעיה בזיקפה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    11/01/2012

תופעה ידועה שכיחה ומקובלת ביותר.
    במידה ואין רקע של שכרת, תרופות להורדת לחץ דם ובעיקר בעיות לב הפתרון קל פשוט יעיל ביותר ומאד אפקטיבי וכבר מיליונים משתמשים בו כוונתי לויאגרה - זמן פעילות 4-6 שעות, לוויטרה- פועל עד 12 שעות וסיאליס הפועל עד 18-24 שעות
    ניתן במינונים שונים וכמעט תמיד מחזיר זיקפה במצבים שתיארת.
    מאד רצוי ומומלץ להשתמש בזאת אחרת נכנסים למעגל קסמים- היות והיו מספר כשלונות עקב בעיות זיקפה מתחיל תהליך נפשי של רתיעה מקיום יחסי מין ואז דיכוי חשק מיני וחבל.
    החחים לא נגמרים בגיל 50!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו