שאלות........הרבה שאלות...גיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלות........הרבה שאלות...גיל מעבר
    ety
    05/02/2008

שלום,
    בגיל 52.5 כשנה ללא מחזור, לא מטופלת,לא בהורמונים, ולא בכלום, עד כה חיי זרמו בכיף,
    נשואה באושר בעל אוהב והכל טוב, פתאום בעת האחרונה.. גלי חום, לא שבלתי נסבלים, אבל מעיקים ומציקים,יחסי מין שלא כמו קודם אני חשה כאילו הקרום בנרתיק דק יותר ומכאיב לי,וגם יובש בנרתיק, האם הורמונים פותרים?? או קרמים?? אם כן איזה,?
    המפרקים כואבים.. מפרקי הירך למשל... הכרס יצאה החוצה כאילו אני בחודש תשיעי ,ופתאום יתר לחץ דם, שדוקא כן אני מטופלת בדיוואן 80 מג, כולסטרול 230, וטרגליצרדים 270, מה שבחיים לא היה לי, וכל זה מאז הגיל מעבר "המעצבן" הזה, סלחי לי על הביטוי,
    לא מכירה רופאי נשים במיוחד,ומתלבטת קשות האם להתחיל להשתמש בהורמונים, או בחלופות.. איך זה משתלב עם המתנות האחרונות שקיבלתי כולסטרול ושומנים, מה עלי לעשות אנה הדריכי אותי, אני גרה בצפון הארץ, האם יש אפשרות להגיע אליך דרך הקופה?? אולי דרך המושלם??אנה עיזרי לי בעצה וגם בכך שאולי אוכל להגיע אלייך, גם ככה קשה לי, מאשה שמחה אני הופכת להיות עצובה ומעציבה את סביבתי.. מה לעשות???
    תודה. ety.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ETY

ד''ר חגית כהנא
    11/02/2008

יקירתי בגיל המעבר יש לעיתים תופעות מעצבנות שטורדות את החיים כדאי ורצוי לטפל בהם במיוחד ששאר עולמך טוב כ"כ.
    בצפון הארץ יש רופאים טובים חלקם רופאות מצוינות שניתן לפנות אליהן.
    ניתן כמובן גם להגיע אלי לאזור המרכז.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו