גיל המעבר וזוגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר וזוגיות
    שפרה
    07/02/2012

גיל המעבר הוא לא רק תקופה של שינויים פיזיים אצל האישה. חלים גם שינויים נפשיים . אולי קצת דיכאון, אולי קצת קנאה לבן הזוג השני, אולי רצון לרענן את הזוגיות הקיימת, וזה מעלה את המתח בין בני הזוג . בן הזוג לא רואה את הצורך בשינוי כלשהו, להפך הוא מאוד רוצה לשמר את הקיים ולהשאר באיזור הנוחות - האם זו הדרך שלו להתמודד עם גיל המעבר שלו. האם ישנה דרך לגשר על פני הדברים ולעבור את התקופה בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר וזוגיות

הוספת תגובה

• גיל המעבר וזוגיות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    08/02/2012

אינני יודע האם את מודעת כמה את צודקת בכל מילה ומילה שכתבת.... כל הכבוד לאבחנה. ולכן אנו מרבים להשתמש במינונים מאד נמוכים של מאזני סרוטונין ( ויאפקס, ציפראלקס וכדומה) שעוזרים למצבי הדכאון הקלים הפוקדים את גיל המעבר ועוזרים להחזיר חיוניות, כמו גם אסטרוגנים. אבל את כל כך צודקת לגבי הצורך בשמירה על זוגיות ובעובדה שגברים לא בדיוק מבינים את התהליך העובר על נשים עם הפסקת הפעילות ההורמנלית שלהם, שאני משתדל להזמין גם את בני הזוג להרצאות שאני מרבה לתת בנידון, למען ישכילו, יבינו ויפנימו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצאות בנושא גיל המעבר

שפרה
    09/02/2012

תודה על תגובתך, אשמח לקבל פרטים לגבי הרצאות שלך בנדון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרצאות בנושא גיל המעבר - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    09/02/2012

כמי שעוקב מהצד על דיאלוגים בפורום, ולעיתים גם משיב, אתייחס בקצרה לנכתב כאן: כל שאוכל לאמר על הרצאותיו של ד"ר פאר זה כי הן מאלפות, רוויות חוש הומור, ומתבססות על ידע רב. כך בהרצאותיו בפני עמיתיו הרופאים בהן נכחתי.
    פרופ' יונה תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיפרה

mosha
    16/02/2012

כן עוברים את זה תרפי ממנו קצת הרדיפה אחרי הבעל...זה מעיק אני מרגיש את זה..קיים אצלך פחד אולי הוא יעזוב לחייק אישה אחרת ? אני צודק ? זה יעבור תהני בכל דרך שתבחרי לך יהיה קל יותר דעתי בלבד..ציצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו