מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר התיחסות למצבישראלה19/02/2012
רופאים וחברות יקרים
אני עוקבת דיי הרבה זמן אחרי הנאמר בפורום זה ואתם מתיחסים רק לנשים נשואות בגיל המעבר ,והמשבר שהם עוברות ,בכלל ואיך זה משפיע על הזוגיות שלהם בחיי הנשואים .
לצערי הרב כולכם ובעיקר הרופאים שחכו שיש הרבה נשים כמוני בסוף שנות ה40 לחייהם שלא הצליחו לממש את חלומם לזוגיות הורות" ומשפחה נורמלית "
והמשבר לקראת גיל המעבר כפול מכופל ממה שאתם הנשואות מרגישות וחווות !!!!
ומצד הצוות הרפואי בכלל אין התיחסות לנושא למרות שכמוני יש רבות
אז אנא ממכם תנו את תשומת -ליבכם גם לנושא רגיש וכאוב זה
בברכה
גבריאלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה לגילה גיל
דנית22/02/2012גילה יקרה,
ניראה לי שאת פונה בעניין זה לפורום הלא נכון. פורום זה הוא לא פורום פסיכולוגיה ותמיכה נפשית אלא לפי מה שאני מבינה הוא פורום רפואי כלומר התייחסות לנשים בגיל המעבר בהבט הביולוגי.
עם זאת שמתי לב שהרופא גם מתייחס לצד הנפשי פעמים רבות.
תשובות של הרופאים נענות בהתאם לשאלה.
כמו כן פורום זה הוא לא פורום פיריון הבאת ילדים וטיפולי פוריות.
אני מאוד מבינה לליבך ומסכימה שלנשים שהגשימו את חלומותיהן לגבי זוגיות וילדים אמור להיות יותר קל לעבור את גיל המעבר בפרט שלנשים שלא הגשימו את מאוויהן יש יותר הרגשת החמצה עם נושא זה .
לדעתי פורום פסיכולוגי או טיפולי פוריות עשויים יותר לעזור לך.
כמו כן אם תשאלי שאלה ספציפית בנושא גיל המעבר ותתייחסי למצבך, ניראה לי שהרופאים כאן יענו לך בהתאם לשאלותיך וינסו לעזור.
(לגבי טיפולי פוריות גם לא בטוח שיכולים לעזור לך)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לגילה גיל - תגובה
ד``ר איתן פאר23/02/2012מסכים עם כל מילה שכתבה דנה כתשובה לגילה
אבל , אנו גם עוסקים שנים רבות בבעיות פוריות ( יש קשר ישיר למכלול הפרעות הורמונליות לאורך ציר חיי האישה) כך שגם בתחום זה אני , כמנהל מרפאות פוריות ( בין היתר) ברמבם שנים רבות, יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?