גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל המעבר
    ענת
    26/02/2012

בת 51 סובלת מתופעות גיל המעבר מזה מספר חודשים שגורמים לי סבל רב, האם יש תכשיר טבעי כלשהו שאוכל לקחת בהתחשב בעובדה שלפני שנה וחצי חליתי בסרטן שד (ללא גרורות) על רקע הורמונלי ואני מקבלת טמוקסיפן? כמו כן מקבלת לאחרונה ציפרלקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל המעבר

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/02/2012

במקום ציפראלקס עליך לקבל ויאפקס
    2 סיבות- ישנן מספר עבודות בספרות המעלות אפשרות של ירידה באפקטיביות טאמוקסיפן בשילוב עם ציפראלקס
    שנית- הרבה יותר יעיל בהורדת גלי חום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ענת
    29/02/2012

אני מודה לך על תשובתך, אני נוטה להפסיק עם הציפרלקס ודומיו כי בסך הכל מצבי השתפר מבחינת הסטרס והחרדה, השאלה היתה לגבי תכשיר שיכול לסייע בתופעות הפיזיולוגיות של גיל המעבר שאני רשאית לקחתו לאחר סרטן שד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    29/02/2012

תנסי ללא, ובמידה ויחזרו התסמינים, כפי שסביר שיתרחש, תנסי ויאפקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו