עיקוב במחזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עיקוב במחזור
    ישראלה
    01/03/2012

אני בת 48 רווקה ללא ילדים ובריאה עם מחזור תקין כל חיי, אקטיבית ופעילה מאוד ! מתעמלת קבוע ומנהלת עסק מצליח .!---לפני חודש וחצי, סחבתי והרמתי מזוודה כבדה ונהגתי מספר רב של שעות,והיו לי כאבי גב עזים כאשר הגעתי הביתה התעתשתי והרגשתי קרע בגב --נשלחתי לבית חולים פעמים, ונקבע ע"י בדיקות יסודיות שחוליה בעמוד השידרה זזה + 2 פריצות דיסק וכל זה ,,לחץ על העצבים וגרם לציסטה דלקתית כבר חודש וחצי אני עם 15סוגי תרופות ביום כולל תרופות נרקוטיות לכאבים העזיםשיש לי ,ונהפכתי לסעודית ואם כל זה לא יחלוף עד אפריל כנראה אזקק לניתוח ,בנתיים יש לי איחור במחזור של כמה ימים בודדים --כל הרופאים פה אחד טענו שזה בגלל המצב הגופני והנפשי שבוא אני נמצאת כרגע. בכל זאת אני רוצה גם לשמוע את דעתך?? --האם זה בגלל גיל המעבר ? או בגלל המצב שנקלעתי אליו לאחרונה --אני רוצה לציין שיש לי תחושה של כאבי בטן של מחזור אבל אני לא מקבלת
    אנא התיחסותכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עיקוב במחזור

הוספת תגובה

• עיקוב במחזור - תגובה

ד``ר איתן פאר
    03/03/2012

קשה לדעת בלי בדיקה, אולטראסאונד ובדיקות הורמונלית.
    אבל על פניו נראה לי שיש בסיס לטענת הרופאים שאמרו לך שמצב של סטרס גופני כפי שעובר עליך בפירוש יכול לגרום לשינויים בסדירות המחזור.
    תחלימי מהר ותשמרי על עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו