גיל מעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר
    חביבה
    22/04/2012

בת 53. סובלת מדיכאון המוגדר קל עד בינוני. קשיים ומתחים במשפחה ובזוגיות. לוקחת לוסטרל ואביאנה. לאחרונה, גם תחושת המועקה של הדיכאון לא נעלמה כליל, לפעמים מתגברת, ולעיתים, נחלשת.אין לי יצר מיני בכלל בכלל.זה מפריע לי ולבעלי. אני חושבת שהתרופות השפיעו על זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר

הוספת תגובה

• גיל מעבר - תגובה

ד``ר איתן פאר
    23/04/2012

את צודקת מאד בתחושותיך.
    אוויאנה- בסדר ותמשיכי, לא קשורה לתופעות שאת מציינת
    לוסטראל- תחליפ לתרופה אחרת באותה קבוצה פארמקולוגית היות והיא גורם לדיכוי חשק מיני, וכמו כן עדין את סובלת ממצבים דכאוניים להם התרופה מיועדת.
    תשאלי את הרופא שהמליץ לך על הלוסטראל לגבי האפשרות של שימוש בויאפקס היכול יותר לעזור לך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חן חן

mosha
    23/04/2012

אישה תהני מהחיים שבי בקפה אפילו לבד להיתפנק גם מאהב צעיר יעיר את החושים
    לא מוסרי אבל כיףףףףףףףף בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר, דיכאון, שיער וציפורנים

חביבה
    24/04/2012

בת 50 וקצת.האם יש קשר בין כל אלה? "השבילים" בשיער נהיו יותר רחבים, הציפורניים- כבר כמה וכמה שנים רכות מאוד, שבירות, מתפצלות. לא מתארכות אפילו 1-2 מ"מ. רוב בדיקות הדם בסדר. הרופא המליץ על אבץ וויטאמין D. אני לוקחת כבר חודש. מה לעשות? האם יש קשר בהכרח בין השיער לבין הציפורניים? האם הטיפול יכול להיות רק אסתטי-חיצוני (ג'ל, לק וכו'..), או שזה פנימי-בריאותי? זה מאוד מפריע לי. אני זקוקה לשיפור די מיידי.האם כדאי לפנות למירפאת חוץ בבי"ח? אם כן, איזו? תודה רבה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו