פרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי
    יעל
    12/05/2012

שלום, אני בת 46 עד כה מחזורים סדירים 26-28 יום, מחזור אחרון מאחר לי ביותר משבועיים, רציתי לציין שהיו את כל הסימפטומים של מחזור מתקרב - כאבי מחזור גודש בחזה, בדיקת הריון שלילית, מחזור לא הגיע, היתה טיפת דם ורודה באיחור של יומיים, גודש בחזה ירד וכל יומיים יש לי כאבי מחזור וגב תחתון ומחזור לא מגיע.. יש לי גם זרמים במפשעות ובשד, הרופא שלי טוען שזה יכול להיות סימפטומים של גיל המעבר ושלח לפרופיל הורמונלי, אודה לך באם תעזור לפענח, בגדול שום דבר לא חורג מהנורמה, TESTOSTERONE-0.26, ESTRADIOL-E2-98, TSH-1.72, T-3 FREE-3.4, T-4 FREE'0.9 PROLACTIN-7, LH-2.4, FSH-8.9 אודה ךף באם תיתן תשובה בגדול, האם זה האיחור קשור לגיל המעבר? אני מאד לחוצה, לא רגילה שהמחזור לא מגיע וכל הסימפטומים לא נעימים לי...בנוסף ידיע לי שיש לי ציסטה כבר כמה שנים שלא מפריעה.. אולי זה קשור לזה? סליחה על ההודעה הארוכה, תודה רבה ושבת שלום!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי - תגובה

פרופ` יונה תדיר
    12/05/2012

ספק רב אם אלה סימטומים של טרום גיל מעבר. עליך לשלול אפשרויות נוספות בייעוץ הרופא/ה המטפל/ת.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו