מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרוגילוטוןאישה15/05/2012
שלום לרופאים,
רופא הנשים שלי נתן לי התחלת טיפול בתכשיר פרוגילוטון לאחר הפסקות בוסת (לקראת גיל מעבר בגיל צעיר - 37 - תהליך שנמשך). תחיהל עלי לסיים חודש ע פרימוליט נור (נטלתי גם בעבר) ולגשת לבדיקת דם.
שאלות נקודתיות לגבי תכשיר זה.
גודל הסייגים בדף המצורף הוא כאורך הגלות.. אך אני מבינה שצריך כיסוי גם.
מה ש"צד" את עייני הוא סרטן ובפרט סרטן השד (שאימי עברה) אני נבדקת אצל כירורג אך לא ביצעתי נשאות. היש דברים בגו?
האם תרופה זו מהווה תחילף הורמונלי גם במנאופזה?
בהנחה שתחת התכשיר אקבל וסת קבועה ועפ"י הרופא התכשיר מדכא את האסטרוגן הטבעי של הגוף ומביא את שלו איך אפשר לבדוק ערכים אלו בדם? - איך אדע מתי אני נכנסת למנאופזה?
הרבה הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרוגילוטון - תגובה
ד``ר איתן פאר16/05/2012ולכן המליץ לך רופאיך תרופה שכיחה ומקובלת לתקופה הטרום מנופאוזלית המתאפיינת באי סדירות של מחזורים וערכי בדיקות הורמונליות המשתנות חדשות לבקרים בין ערכים תקינים לערכים מנופאוזליים.
התכשיר שייך לקבוצת תרופות הורמונליות הבאות להוסיף ולסדר פעילות הורמונלית שחלתית ולא להחליף אותם כאשר הם פוסקים לחלוטין כפי שקורה בגיל המעבר. אז עוברים לתכשירים אחרים בעלי פעילות ביולוגית הורמונלית שונה ונמוכה יותר.
לגבי ההזהרות הקשורות בתכשירים הורמונליים ומחלות, ואפילו סרטנים, הרי שהיות והופיעו מאמרים ופירסומים בנידון, גם עם זה כבר לא לחלוטין מקובל בידע שנצבר כיום, זה עדין מחייב את היצרנים לספק את מלוא האינפורמציה בעלון לצרכן ולכן אותם עלונים מאד ארוכים, כפי שנוכחת.
אגב- ניסית לקרוא את מה שנכתב בעלון המצורף לאקמול? יותר אנשים בעולם סובלים מסיבוכי אקמול מאשר מכל תרופה אחרת....
סרטן שד לאמא- שכיחות התורשה גדולה כאשר סרטן שד לאמא חל לפני גיל 40, או לאחות לפני גיל 50, או לאמא ואחות ( שלך לא של האמא) בכל גיל.
אלו המצבים המחייבים התייחסות הקשורה בבדיקת נשאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?