מחזור מתמשך כ 3 שבועות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור מתמשך כ 3 שבועות
    לילי
    25/05/2012

בת 51 עד לפני חודשיים ,היתה לי וסת כל 28 יום. אחרי 10 ימים מהוסת האחרונה הופיע לי דימום של יום וחצי... לקראת התאריך שוב דימום ורוד בניגוב. עד להפעת הוסת שלמעשה היא מתערכת כשלושה שבועות .דימום קל. היתי פעמיים אצל רופא נשים שטען שאני בגיל המעבר. אשמח לדעת האם אפשר לעצור או להפסיק את הדימום? אודה לך על תגובה לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור מתמשך כ 3 שבועות

הוספת תגובה

• מחזור מתמשך כ 3 שבועות - תגובה

ד``ר איתן פאר
    27/05/2012

דימום כפי שאת מתארת איננו כלל גיל המעבר אלא לקראת גיל המעבר ( פרימנופאוזה)
    הסביה לדימום קשורה בפעילות אסטרוגנית שחלתית ( ולכן אין עדין תסמיני גיל המעבר) ללא פרוגסטרון הנוצר רק לאחר ביוץ. כלומר זה סוג של דימום המעיד על העדר ביוץ, דבר המאפיין גילך.
    הטיפול- כדורי פרוגסטרון ( פרימולוט נור , דופסטון ועוד ) למשך 10 ימים, חד פעמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נטילת פרימולוט נור

לילי
    06/06/2012

אכן חזרתי לרופא הנשים ,מכיון שהדימום התגבר אחרי חודש .הרופא ערך לי בדיקה שאיני זוכרת את שמה לקח נוזלים ,וזאת משום שהרירית מעובה. שכחתי לשאול האם ותוך כמה זמן הדימום מפסיק,? בברכה לילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו