יובש נרתיקי כגורם לפגיעה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יובש נרתיקי כגורם לפגיעה
    מכאל
    28/06/2012

אני בן 60 אשתי בת 50 וסובלת מיובש נרתיקי שכנראה הולך עם השנים ומחמיר ז"א מתייבש יותר ויותר למרות שהיא משתמשת בנררות ובג'ל פנימי הורמונים.
    בנוסף אנחנו משתמשים בשמן שקדים מספר שנים ולאחרונה בסיום המגע אני יוצא עם שפשופים אדומים כמו כוויות על איבר המין שלי , בזמן האחרון התדירות של הכוויות גדל והולך.

אנחנו משתמשים בשמן שקדים זמו רב , יתכן שהשמן גורם לכך? , נהפכתי לאלרגי לשמן או אולי רמת היובש אצלה כזה גבוהה שהשמן נספג או מתייבש כל כך מהר שגורם לי לחיכוך כזה ופגיעה בעור החיצוני ?.

האם יש ג'ל אחר שלא מתייבש מהר ומומלץ במקרים כאלה .

שמעתי על Lubricant gel , מה זה האם מומלץ צריך מרשם .

אשמח לקבל המלצות מה לנסות מספר סוגים של שמנים שלא מתייבשים מהר כי הסיפור בא והולך כנראה זה תלוי ברמת היובש אצלה .

אני ממש סובל ומיואש ושוקל לא להתקרב אליה יותר כי לאחר כל מגע בזמן האחרון אני סובל , זה נהפך לסבל ולא הנאה .

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יובש נרתיקי כגורם לפגיעה

הוספת תגובה

• יובש נרתיקי כגורם לפגיעה - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/06/2012

הטטיפול בחומרי סיכה שומניים אינו טוב לנרתיק היות והוא חוסם את בלוטות ההפרשה הטבעיות שישנם בנרתיק.
    יש ג'ל לסיכוך, כגון GYNOMAL , אבל רצוי ואף מומלץ להשתמש בכדורי אסטרוגן לנרתיק, VAGIFEM, 3 פעמים לשבוע וזה , עם הזמן , פותר את הבעיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו