מחזור חודשי.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחזור חודשי.
    בתיה
    29/06/2012

שלום רב,
    אני בת 45 וחצי עד עצם היום הזה המחזור שלי היה סדיר לחלוטין, חודש שעבר כאשר הייתי במחזור הוא נמשך כארבעה ימים מלאים ולאחר מכן היו לי עוד קצת דימומים מאד מינורים עד אשר הייתי נקייה לגמרי
    רוופאת הנשים אמרה לי שבגיל זה לרחם לוקח זמן להסגר ולכן זה יכול לקרות זה פחות או יותר מה שהבנתי ממנה, האם זה אכן כך?
    כמו כן בתאריך 24.06.12 הייתי אמורה לקבל מחזור וטרם קיבלתי, האם יכול להיות שזה הגיל כלומר שהמחזור מתחיל להשתבש כבר כעת כאשר עד היום הוא היה סדיר לחלוטין כמו שעון? האם יש סיכוי למרות שקשה לי להאמין מפאת גילי שאני בהריון?

לתשובתך אודה מראש.
    בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחזור חודשי.

הוספת תגובה

• מחזור חודשי. - תגובה

ד``ר איתן פאר
    30/06/2012

צר לי אך בלמעלה מארבעים שנותי כרופא נשים לא נתקלתי ולו במקום אחד בספרות העולמית או בפרקטיקה שלי באותו הסבר שאת מצטטת מפי הרופאה שלךף כך שיתכן ולא הבנת אותה נכון ורצוי לברר איתה למה התכוונה.
    לדעתי את פשוט מתחילה תקופת הפרימנופאוזה בה מתחיל להיות שיבובים בפעילות ההורמולית לקראת המנופאוזה.
    תקופה זו נמשכית בין שנתיים ועד שש שנים ובתקופה זו יש לעתים מחזורים לחלוטין סדירים ולעתים אי סדר מוחלט. התהליך פיזיולוגי ולא צריך, בד'כ, לעשות כלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו